Πόλεμος Ουκρανία: Ανατριχιάζει η περιγραφή της Ρουσλάνα - «Σταματήστε να σκοτώνετε τη χώρα μου»

Απευθείας από το καταφύγιο που βρίσκεται!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πόλεμος Ουκρανία: Ανατριχιάζει η περιγραφή της Ρουσλάνα - «Σταματήστε να σκοτώνετε τη χώρα μου»

Η Ρουσλάνα θα μιλήσει για όσα βιώνει στον πόλεμο της Ουκρανίας στην εκπομπή «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» του mega σήμερα, Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου στις 00:10. Η ουκρανικής καταγωγής τραγουδίστρια αναμένεται να μεταφέρει το κλίμα από το καταφύγιο στο οποίο βρίσκεται προς το παρόν ασφαλής.

Με τεράστια ένταση βλέπουμε μέσω του trailer του δελτίου, να περιγράφει την αγωνία της, μακριά από την οικογένεια και το σπίτι της. Η τραγική κατάσταση στην περιοχή αποτυπώνεται καθημερινά τόσο από τους Έλληνες πολεμικούς ανταποκριτές που με αυτοθυσία βρίσκονται στο μέτωπο, αλλά και από ντόπιους κατοίκους.

Οι δηλώσεις της Ρουσλάνα για την εξέλιξη του πολέμου στην Ουκρανία

Συγκλονιστική μαρτυρία Ελληνίδας στην Μαριόπουλη

Το βράδυ του Σαββάτου 26/2 στο Δελτίο ειδήσεων του Σκαι ακούσαμε σπαρακτικές δηλώσεις από Ελληνίδα της ομογένειας στην Ουκρανία. Η γυναίκα με ένταση και πόνο στη φωνή ήθελε να μεταφέρει τα όσα συμβαίνουν γύρω της και φυσικά να τονίσει την ανάγκη για συμφωνία μεταξύ των δύο κρατών (Ρωσία - Ουκρανία).

Η κατάσταση στο μέτωπο συνεχίζει να ξεφεύγει καθώς οι νεκροί αυξάνονται. Νέα καταμέτρηση δίνει αυξημένο και τον αριθμό των Ελλήνων νεκρών, που κατοικούν στη Μαριούπολη. Όλοι παρακολουθούν συγκλονισμένοι και έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους σε μια συνθήκη ώστε να μην χαθούν και άλλες ζωές.

«Να προσεύχεστε για εμάς. Έρχονται από παντού και η Ευρώπη σιωπά. Η Μαριούπολη βομβαρδίστηκε, οι ρώσικοι πύραυλοι χτύπησαν σπίτια κατοίκων».

«Θέλετε να μας ακούτε να κλαίμε; Έχουν βομβαρδίσει τις γέφυρες δεν πηγαίνουν τα τρένα. Δεν έχουν ρεύμα από χθες στο Σαρτανά δεν έχουν ρεύμα στα κινητά τους. Ακούω μόνο βομβαρδισμούς από ανατολικά δεν βλέπω τίποτα είναι σκοτάδι έξω» ανέφερε στη συνέχεια.