«Δεν έχουν δοθεί οι απαντήσεις! Δεν είναι...» - Το ξέσπασμα της Ελένη Μενεγάκη με την υπόθεση στην Πάτρα

Προβληματισμένη η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν έχουν δοθεί οι απαντήσεις! Δεν είναι...» - Το ξέσπασμα της Ελένη Μενεγάκη με την υπόθεση στην Πάτρα

Με τα όσα συμβαίνουν με την υπόθεση των τριών κοριτσιών που έχασαν την ζωή τους στην Πάτρα ασχολήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 28/2 η Ελένη Μενεγάκη, μετά τα νέα στοιχεία από την εκπομπή το «Φως στο Τούνελ».

Η εκπομπή εντόπισε μία μάρτυρα που ήταν στον διπλανό θάλαμο με αυτό της 9χρονης, ενώ πολλοί την ίδια στιγμή έκαναν λόγο για καθυστερημένη ειδοποίηση τους από την μητέρα. Η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει μάλιστα να ψάχνει απαντήσεις στα νοσοκομεία της πόλης από τα οποία πέρασαν τα τρία αδέρφια, προκειμένου να ρίξει φως στην υπόθεση.

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν μετά την προβολή ενός σχετικού αποσπάσματος στην εκπομπή της, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν καταλαβαίνω τι έχει συμβεί! Δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο ακόμα! Δεν έχουν δοθεί οι απαντήσεις».

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την υπόθεση στην Πάτρα

Ξεκίνησαν οι καταθέσεις - Ραγδαίες εξελίξεις

Συνεχίζουν και βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθημερινά, εξελίξεις σχετικά με τις συνθήκες και τα αίτια που τα τρία μικρά κορίτσια έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους στην Πάτρα. Ωστόσο οι εξελίξεις δεν δείχνουν μια λύση στο γρίφο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την υπόθεση, αντιθέτως την περιπλέκουν περισσότερο.

Την αποκλειστική είδηση ότι ξεκίνησαν οι καταθέσεις για τον θάνατο των τριών παιδιών μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σύμφωνα με την εκπομπή, έπειτα απο πληροφορίες που έλαβαν από την Ασφάλεια, θα περάσουν πρώτα να καταθέσουν οι γιατροί από τα νοσοκομεία όπου βρέθηκαν τα τρία άτυχα παιδιά. Η λίστα των μαρτύρων είναι μεγάλη όπως ανέφερε, ενώ μεταφέρθηκε επίσης πως μέχρι στιγμής οι τοξικολογικές εξετάσεις δείχνουν παρουσία μόνο φαρμάκων από το νοσοκομείο στις εξετάσεις της 9χρονης.