Αγνώριστος - Σε ποια θρυλική σειρά είχε κάνει guest o Γιώργος Παπαδάκης;

Όλοι το είχαμε δει!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αγνώριστος - Σε ποια θρυλική σειρά είχε κάνει guest o Γιώργος Παπαδάκης;

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι κατά ομολογία ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων παρουσιαστών, καθώς η πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» αποτελεί μια σταθερή αξία. Ασφαλώς τον ξέρουμε για το ρόλο του στην παρουσίαση, αλλά σε πολλούς από εμάς είχε διαφύγει πως έχε παίξει σε πετυχημένη ελληνική σειρά.

Φυσικά ο Παπαδάκης είχε συνεργαστεί και πάλι με τον Αντ1 στο σίριαλ Κωνσταντίνου και Ελένης κάνοντας αυτό που ξέρει πάρα πολύ καλά, τον παρουσιαστή σε δελτίο ειδήσεων. Όλοι θυμόμαστε την Ελένη Βλαχάκη να ονειρεύεται τον παρουσιαστή να δηλώνει μέσα από την εκπομπή του στο πανελλήνιο, πως εκείνη δεν έχει πάρει απολυτήριο Λυκείου. Η στιγμή αυτή μας θυμίζει πως ο δημοσιογράφος δεν έχει μόνο το σοβαρό ύφος που επιβάλει η εκπομπή του, αλλά κατά άλλα είναι ένα πολύ εύθυμο πρόσωπο (Δείτε να χορεύει στα γενέθλια του).

Το guest του Γιώργου Παπαδάκη στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Κωνσταντίνου και Ελένης - Παπαδάκης

Το τηλεοπτικό μέλλον του παρουσιαστή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Φήμες τον ήθελαν να σταματάει οριστικά από την τηλεόραση από πολύ νωρίς, ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα και συγκεκριμένα της δημοσιογράφου Έλενας Πολυκάρπου, έχουμε ανατροπή.

Όπως ειπώθηκε, ο παρουσιαστής ανανέωσε το συμβόλαιο του με το κανάλι για ακόμη δυο χρόνια. Ωστόσο, δεν θα είναι και τα δυο παρουσιαστής, αφού τον δεύτερο θα έχει διαφορετικό ρόλο.

«Θα είναι υπό την επίβλεψή του η εκπομπή. Θα βγαίνει και εκείνος επικουρικά. Η δεύτερη “βόμβα” είναι ότι θα επιλεγεί άλλο άτομο για αυτή τη δουλειά και θέλουν να είναι γυναίκα και όχι άντρας» είπε η Έλενα Πολυκάρπου.

Ο ΑΝΤ1 λοιπόν θέλει να κρατήσει τον Γιώργο Παπαδάκη στο δυναμικό του αλλά να οδηγηθεί και σε διάδοχο σχήμα, χωρίς ενδεχομένως τον Γιώργο Λιάγκα να αναλαμβάνει ενημερωτικό ρόλο, όπως είχε ειπωθεί.

«Εγώ τα επόμενα δύο χρόνια θα ήθελα να βλέπω τον Γιώργο Λιάγκα. Πιο οικείος μου είναι ο Λιάγκας και εκπαιδευμένος. Όμως υπάρχουν γυναίκες ικανές μην τρελαθούμε. Μπράβο όμως στον ΑΝΤ1 που ανανεώνει στον Γιώργο που έχει δώσει τη δυνατότητα αυτής της μακροημέρευσης» ήταν το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου.