Νίκος Μουτσινάς: Έντονο ξέσπασμα για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Το δικό μου το κεφάλι δεν το χωράει αυτό»

Επέστρεψε μετά από μέρες η εκπομπή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Μουτσινάς: Έντονο ξέσπασμα για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Το δικό μου το κεφάλι δεν το χωράει αυτό»

Εκτός αέρα βρισκόταν τις τελευταίες μέρες η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, εξαιτίας των όλων όσων συμβαίνουν στην Ουκρανία. Ωστόσο, ο παρουσιαστής έπρεπε σήμερα 28/2 το μεσημέρι, ντυμένος στα μαύρα και υπό τους ήχους του τραγουδιού Φοβάμαι (Δεν είναι ο κόσμος σου αυτός).

Η αναφορά του Νίκου Μουτσινά στον πόλεμο στην Ουκρανία

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ περίεργα, είναι πρωτόγνωρα, δεν ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς. Δεν είναι δική μας απόφαση, ούτε να μη βγούμε, είναι του καναλιού. Οπότε μπράβο στο κανάλι που θεώρησε ότι την Πέμπτη και την Παρασκευή δεν έπρεπε να γίνει ψυχαγωγία. Σήμερα, για κάποιο λόγο, θεώρησε ότι μπορεί να γίνει ένας τρόπος ψυχαγωγίας. Δεν είναι εύκολο, τα γεγονότα τρέχουν…

Δεν έχω καμία ιδέα από όλα αυτά, δεν μπορώ να εμπλακώ, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θέλω να έχετε στο μυαλό σας όλοι ότι αυτό εδώ είναι μία εργασία. Όπως πηγαίνετε στην εργασίας σας, ήρθαμε κι εμείς στη δική μας την εργασία. Θα προσπαθήσουμε όπως μπορούμε με κάποιο τρόπο για λίγο να ξεχαστούμε από όλο αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία και στη Ρωσία και ουσιαστικά σε όλον τον πλανήτη γιατί αφορά στους πάντες.

Τα πράγματα είναι αδιανόητα. Εμένα το δικό μου το κεφάλι δεν το χωράει αυτό, ότι είμαι στο 2022 και ξαφνικά μιλάμε για πόλεμο, για βομβαρδισμούς, για μεγάλους εγωισμούς, για πράγματα που δεν γνωρίζουμε. Πολύ θα ήθελα να είχαμε εδώ κάποιον να μας πει πέντε πράγματα, αλλά δεν γίνεται αυτό. Θα μπορούσε να το κάνει η Ιωάννα Μαλέσκου ωραιότατα, αν μπορέσει να το αναλάβει μια χαρά. Παρ’ όλα αυτά, εμείς θα πάμε στα δικά μας», σχολίασε ο παρουσιαστής.

Στιγμές αγωνίας για τον Νίκο Μουτσινά

Θύμα χάκερ στα social media έπεσε ο Νίκος Μουτσινάς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος νωρίτερα. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ φαίνεται πως έχασε την πρόσβαση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο ίδιος το πρωί της Δευτέρας 28/2 δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα story στο οποίο αποκαλύπτει τι έχει συμβεί.

«Παιδιά μου στέλνετε μηνύματα για τον λογαριασμό μου στο twitter. Έχει χακαριστεί κι έχω μιλήσει ήδη με τους αρμόδιους για να λυθεί το θέμα» έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς.

 Στιγμές αγωνίας για τον Νίκο Μουτσινά