Λία Τσουντζάν: «Τελευταία φορά που μου έστειλαν ήταν...» - Ανατριχιάζει με την περιγραφή της για την Ουκρανία

«Πριν λίγες ώρες μία συμμαθήτριά μου...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Λία Τσουντζάν: «Τελευταία φορά που μου έστειλαν ήταν...» - Ανατριχιάζει με την περιγραφή της για την Ουκρανία

Στην εκπομπή T-Live, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 28/2 η πρώην παίκτρια του GNTM, Λία Τσουζντάν, εξαιτίας της σπαρακτικής ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον πόλεμο στην Ουκρανία και την οικογένειά της εκεί. Η νεαρή κοπέλα ήταν φανερά συγκινημένη και στεναχωρημένη με τις εξελίξεις που συμβαίνουν στην γενέτειρά της, ενώ αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με τους δικούς της ανθρώπους από τη χώρα.

Οι δηλώσεις της Λίας Τσουζντάν

«Έχουμε πολλές ώρες να μιλήσουμε, τελευταία φορά που μου έστειλαν ήταν στο υπόγειο του σπιτιού, είχαν χάσει το ρεύμα, αυτή τη στιγμή δεν έχω ιδέα τι γίνεται. Ο καλύτερός μου φίλος, με τον οποίο μίλησα πριν μπω στο στούντιο δεν βρίσκεται στο Χάρκοβο, αλλά σε διπλανή πόλη. Προσπάθησε να βοηθήσει τους δικούς μου να φύγουν, αλλά γενικά φοβούνται πάρα πολύ!

Πριν λίγες ώρες μία συμμαθήτριά μου, ανέβασε στο διαδίκτυο ότι βγήκαν να ψωνίσουν γιατί ξέμειναν, και απλά μπροστά τους έκλεισαν οι πόρτες γιατί βάρεσαν οι σειρήνες. Αυτή τη στιγμή χτυπάνε και στις πολυκατοικίες αμάχους. Από την αρχή βασικά ήταν έτσι. Αυτό για κάποιον λόγο δεν λέγεται πουθενά. Δεν τους νοιάζει!

Είμαι τα τέσσερα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα αλλά αγαπώ και το σπίτι μου. Νιώθω τρόμο, φοβάμαι πάρα πολύ, είμαι πολύ μακριά και δε μπορώ να κάνω τίποτα. Ό,τι έχω είναι η φωνή μου που χρησιμοποιώ όσο μπορώ. Βλέποντας αυτά που γίνονται δεν έχω λόγια! Αν ρωτήσεις τα άτομα που βρίσκονται εκεί πέρα, δε μπορούν να πουν κάτι», είπε χαρακτηριστικά η Λία Τσουζντάν.

Και ο Έντουαρτ Στεργίου που ήταν συμπαίκτης της Λίας στο GNTM προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media

Μετά την σπαρακτική ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα για την οικογένεια της, σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προχώρησε ο 'Εντουαρντ Στεργίου, ο οποίος και αυτός είναι από την Ουκρανία και έχει την οικογένειά του εκεί. Ο ίδιος δήλωσε πολύ στεναχωρημένος και για τις εξελίξεις που συμβαίνουν στην γενέτειρά του, εξηγώντας τον λόγο που απουσίαζε και από τα social media.

«Λαμβάνοντας διάφορα μηνύματα που αφορούν την απουσία αναρτήσεών μου σχετικά με τη δραματική κατάσταση της Ουκρανίας, θέλω να πω σε όλους εσάς πως νιώθω ανήμπορος να βοηθήσω τους δικούς μου ανθρώπους που βρίσκονται εκεί και βιώνουν τον τρόμο, την απόγνωση, και την αβεβαιότητα για την ίδια τους τη ζωή.

Προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η επικοινωνία και η ασφάλειά τους και όχι οι αυτονόητες αναρτήσεις κατά του πολέμου», έγραψε στην ανάρτησή του ο Έντουαρντ Στεργίου.

Τσακίζει κόκκαλα ο Έντουαρτ Στεργίου με την ανάρτησή του.