''Στήλη άλατος'' η Ελένη Μενεγάκη με την καλεσμένη της - «Μην ξαναπείτε τίποτα...»

Δεν πίστευε στα αυτιά της

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
''Στήλη άλατος'' η Ελένη Μενεγάκη με την καλεσμένη της - «Μην ξαναπείτε τίποτα...»

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 28/2, η Χρύσα Παππά, η οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα στην επιτυχημένη σειρά του Mega, η Γη της Ελιάς - δείτε εδώ όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο - . Η ηθοποιός έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ενώ όταν αναφέρθηκε στην ηλικία της η παρουσιάστρια της εκπομπής έμεινε ''κάγκελο''.

Η ηλικία της Χρύσας Παππά που άφησε άφωνη την Ελένη Μενεγάκη

Ε.Μ.: «Είχα ακούσει ότι τότε είχες αρχίσει και μαθήματα πυγμαχίας. Τόσο απλό είναι; Μπορεί να ξεκινήσει κανείς σε όποια φάση κι αν είναι;».

Χ.Π.: «Κάποτε νόμιζα κι εγώ, ώσπου άρχισα να αναθεωρώ… Στα 39 με 40 άρχισα να μαθαίνω κιθάρα…».

Ε.Μ.: «Πόσο είπαμε ότι είσαι;».

Χ.Π.: «42 είμαι τώρα».

Ε.Μ: «Αι στο καλό σου! Μην ξαναπείτε τίποτα ότι την περνάω πολλά χρόνια, αλλά με συγχωρείται.. είναι όλα θέμα ψυχής, βλέπετε…».

Οι δηλώσεις της ηθοποιού για το κίνημα #metoo

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη εφ όλης της ύλης η Χρύσα Παππά. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το κίνημα #metoo αλλά και για την εμφάνισή της καθώς και την αγάπη της για το γυμνισμό. Μάλιστα, αυξήθηκε ο αριθμός καταγγελιών για τον τέταρτο ηθοποιό - Ανήλικα τα δύο θύματα.

«Μικρή ήμουν αγοροκόριτσο και μεγαλώνοντας κάπως μου απαγόρευσαν οι γονείς μου να παίζω με τα αγόρια. Δεν ένιωθα καθόλου όμορφη μικρή. Μια περίοδο είχα πάρει κρυφά από τους γονείς μου χάπια για να αδυνατίσω».

«Είμαι ημι-vegan. Οι vegan δεν τρώνε ούτε παράγωγα, ούτε φοράνε δερμάτινα ρούχα και παπούτσια. Εγώ προσπαθώ να τα αποφεύγω».

Όσον αφορά την αισθητική επέμβαση, η Χρύσα Παππά είπε ότι: «Δε θέλω καθόλου να κάνω παρεμβατικά πράγματα. Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να έχει ρυτίδες ή να φαίνεται γερασμένη.

Όταν δημοσιεύματα έγραφαν για εμένα για “στυλιστικό ατόπημα”, ήμουν με υπερκόπωση, κορτιζόνη και φόρεσα ό,τι πιο ζεστό υπήρχε. Προτιμώ να μη βάφομαι όσο περνούν τα χρόνια».