Έχει μαρμάρινο τζάκι και λευκά πατώματα - Νέα φωτογραφία από το σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου

Απλά εντυπωσιακό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έχει μαρμάρινο τζάκι και λευκά πατώματα - Νέα φωτογραφία από το σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Αθηνά Οικονομάκου επιλέγει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από το σπίτι της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Αυτή τη φορά, ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία από το σαλόνι της.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι, ζει μαζί με τα δύο του παιδιά, τον Μάξιμο και τη μικρή Σιέννα - Ηλέκτρα στα Βόρεια Προάστια, ενώ η ηθοποιός έχει επιλέξει φέτος να απέχει από τα τηλεοπτικά προκειμένου να αφοσιωθεί στα παιδάκια της και στις επιχειρήσεις της.

Το σπίτι τους είναι απλά εντυπωσιακό ενώ κάθε γωνιά είναι σαν να έχει βγει από σελίδες περιοδικού. Το τζάκι είναι λευκό και μαρμάρινο, ενώ τα πατώματα είναι λευκά (δείτε εδώ και το υπέροχο σπίτι της ηθοποιού στο Γύθειο).

Η φωτογραφία από το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος σπίτι

Τόσο κοστίζει μια βραδιά στο 5αστερο ξενοδοχείο της Οικονομάκου και του Μιχόπουλου

Δεν είναι τυχαίο ότι η Αθηνά Οικονομάκου περνάει το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού της στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Στα δύο αυτά νησιά, έχει τα 5άστερα ξενοδοχεία Kivotos, η οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου.

Αν έχετε σκοπό να επισκεφθείτε την Σαντορίνη πρέπει να ξέρετε οπωσδήποτε πόσο κοστίζει μια βραδιά σε αυτό το... παλάτι γιατί αξίζει να πάτε!

Το Kivotos Santorini βρίσκεται στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, σε απόσταση 60μ. από τον Σκάρο και διαθέτει τέσσερις σουίτες και τρεις βίλες, εστιατόριο, spa αλλά και skybar.

Όλα τα δωμάτια έχουν δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο και ένα από τα πιο εντυπωσιακά του στοιχεία είναι η θέα που προφέρει στη θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα και το ηφαίστειο. Μερικά δωμάτια Το υπέροχο design του με το ελληνικό στοιχείο ταιριάζει απόλυτα με το νησί! Πόσο κοστίζει όμως ένα βράδυ στο εντυπωσιακό αυτό ξενοδοχείο;

Επειδή το Kivotos Santorini θα αποτελέσει το νέο στολίδι της Σαντορίνης και θα προκαλέσει αίσθηση στον ξενοδοχειακό χάρτη του νησιού αλλά και της Ελλάδας, αναζητήσαμε πόσο θα χρειαστεί να πληρώσει κάποιος για μία διανυκτέρευση… Η τιμή του λοιπόν για ένα βράδυ ξεκινάει από 1080€ και αφορά τη Junior Σουίτα με βεράντα. Ενώ για τη King Σουίτα με θέα τη θάλασσα και ιδιωτική πισίνα θα χρειαστεί να δώσει κάποιος 2070€.

Δείτε φωτογραφίες του στο Travelstyle.gr