Πρώην παίκτης του Power of love κυκλοφόρησε βιβλίο - Συγκλονιστικές μαρτυρίες από τη ζωή του!

«Αισθανόμουν ένα απέραντο κενό»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πρώην παίκτης του Power of love κυκλοφόρησε βιβλίο - Συγκλονιστικές μαρτυρίες από τη ζωή του!

Ο νικητής του Power of love 2 Παύλος Παπαδόπουλος είναι ένας άντρας ο οποίος κέρδισε το παιχνίδι της αγάπης, ωστόσο η ζωή του εξελίχθηκε πολύ διαφορετικά. Ο νεαρός άντρας είχε δείξει μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ την απλότητα του χαρακτήρα του και τις απαιτήσεις του από τη ζωή. Αυτό που κανείς δεν είχε καταλάβει και σίγουρα δεν περίμενε από αυτόν ήταν το βιβλίο που κυκλοφόρησε, καθώς απασχολούσαν μόνο οι εξελίξεις για τα προσωπικά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της On Time, ο Παύλος κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Το άγνωστο χθες». Πρόκειται για μια αυτοβιογραφία, στην οποία αναφέρονται μέσα δύσκολα σημεία της ζωής του νικητή, η σχέση που είχε με το αλκοόλ και το τέλμα που ήρθε κάποια στιγμή αφού σκέφτηκε να δώσει τέλος στη ζωή του

Απόσπασμα από το βιβλίο του Παύλου Παπαδόπουλου

«Αισθανόμουν ένα απέραντο κενό και θλιβόμουν βαθιά, βαθύτερα νομίζω από κάθε στιγμή της ζωής μου που δεν ήθελα να
είμαι εδώ».
«Ήταν τη στιγμή που άκουγα ένα τραγούδι και είπα πως μέχρι εδώ όλα καλά, καιρός ήταν να δώσω μια στο κεφάλι μου με το όπλο να τελειώνω. Μετά ας μάζευαν το κουφάρι μου. Ας σκούπιζαν τα αίματα από τη σκοπιά μου… Σήκωσα το όπλο, το ακούμπησα στο κεφάλι μου»

Παύλος Παπαδόπουλος

Το βιογραφικό του κινητή του Power of love 2

Ο Παύλος Παπαδόπουλος είναι ένας από τους παίκτες του Power of love 2, κατάγεται από τον Πόντο και δουλεύει ως υπάλληλος Ασφαλείας VIP προσώπων. Ζει στη Χαλκιδική και οι φίλοι του τον φωνάζουν Σπαρτιάτη γιατί του αρέσει η αρχαία Ελλάδα και το πνεύμα των Σπαριατών.

Πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα, δηλώνει ότι δεν είναι ρομαντικός και περιμένει να έρθει στη ζωή του η γυναίκα που θα το αλλάξει αυτό. Προτερήματα: Επίμονος, μαχητής και πεισματάρης. Μειονεκτήματα: Ανυπόμονος και νευρικός. Όπως δηλώνει ο ίδιος πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα. Στο βίντεο με την παρουσίαση του κατά την είσοδο του στο σπίτι του Power of love είπε: “Με λένε Παύλο Παπαδόπουλο, η καταγωγή μου είναι από τον Πόντο, αθλούμαι από πολύ μικρή ηλικία, κάνω πυγμαχία και βάρη. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Σπαριάτη. Αιτία χωρισμού για μένα είναι η υπερβολική ζήλια.

Κατά την επίσκεψη του στο σπίτι των κοριτσιών είπε για τον εαυτό του: “Είμαι ο Παύλος Παπαδόπουλος, είμαι από τη Χαλκιδική, η καταγωγή μου είναι από τον Πόντο, δουλεύω ως υπάλληλος ασφαλείας προσώπων, στη σχέση θέλω να υπάρχει κατανόηση, να μπορούμε να κάνουμε συζήτηση και θέλω να έχει σεβασμό πάνω από όλα στο πρόσωπο του συντρόφου της”. Ο Παύλος είπε επίσης πως μαγειρεύει πολύ καλά, πως κάνει καλό μασάζ.

Αυτό που θέλει από μια γυναίκα είναι να σέβεται τον σύντροφο της, τόνισε για δεύτερη φορά πάνω στη συζήτηση με τα κορίτσια. Όπως είπε συγκεκριμένα να μη σκέφτεται η γυναίκα μόνο τα ρούχα της και τα λούσα της άλλα να μπορούν να μιλάνε. Τα κορίτσια των ρώτησαν γιατί τον λένε Σπαρτιάτη και εκείνος είπε πως θα απαντήσει άλλη φορά σε αυτό. Ηλικία; Ο Παύλος Παπαδόπουλος είναι 25 χρονών. Από τα 8 του ασχολείται με τον αθλητισμό. Κάνει Πυγμαχία και Βάρη.