Έλλη Κοκκίνου: Με μαύρο mini φόρεμα στα μπουζούκια - Τράβηξε όλα τα βλέμματα

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έλλη Κοκκίνου: Με μαύρο mini φόρεμα στα μπουζούκια - Τράβηξε όλα τα βλέμματα

Η Έλλη Κοκκίνου εθεάθη το βράδυ της Κυριακής 27/2 σε βραδινή έξοδο στο νυχτερινό μαγαζί Teatro. Η όμορφη τραγουδίστρια βρέθηκε να πίνει το ποτό της παρέα με αγαπημένους φίλους, απολαμβάνοντας τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα επί σκηνής.

Η Έλλη απλή αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακή επέλεξε ένα mini μαύρο φόρεμα, με ψηλές μπότες, ωστόσο όλα τα βλέμματα γυρνούσαν πάνω της, καθώς οι πιο ewtravagant εμφανίσεις είναι κάτι που προτιμάει όσο βρίσκεται και η ίδια στην πίστα. Άλλωστε ξέρουμε πολύ καλά πως η Κοκκίνου δεν είναι μια γυναίκα, που κυκλοφορεί συνεχώς βράδυ αφού ο γιός της Αλέξανδρος έχει μεγαλώσει πολύ, αλλά όχι τόσο για να νιώθει εντελώς ανεξάρτητη. Επομένως αφού την είδαμε να περνάει έστω και λίγο προσωπικό χρόνο αυτό είναι και το πιο σημαντικό από όλα.

Οι φωτογραφίες από την βραδινή έξοδο της Έλλης Κοκκίνου

Έλλη Κοκκίνου στο Teatro

Έλλη Κοκκίνου στο Teatro

Η νέα δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας

Την Έλλη Κοκκίνου την έχουμε λατρέψει μέσα από επιτυχίες τόσο στην περίοδο των 90's όσο και σήμερα με πιο pop ακούσματα. Η μεταγραφή της στην Panic Records και στον Γιώργο Αρσενάκο ίσως είναι αυτό που περίμενε η τραγουδίστρια και το κοινό της, με σκοπό μια έξτρα ανανέωση.

Κανείς δεν ξεχνά πως η Έλλη Κοκκίνου είναι μια πολύ καλή μαμά, που μεγαλώνει με κόπο τον γιο της Αλέξανδρο (Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει) και παράλληλα παραμένει δραστήρια στον καλλιτεχνικό χώρο. Είτε με τις εντυπωσιακές live εμφανίσεις της, είτε με τα singles που κατά καιρούς κυκλοφορεί δημιουργεί μόνο θετικά σχόλια για το όνομά της.

Η μεταγραφή, που πληροφορηθήκαμε από το επίσημο προφίλ της Panic και επιβεβαίωσε η ίδια με ένα στόρυ θα είναι σίγουρα πολλά υποσχόμενη!

Η Panik Records καλωσορίζει στην οικογένειά της την @ellikokkinou, μία από τις πλέον επιτυχημένες και αγαπητές τραγουδίστριες που από τα τέλη των ‘90s μέχρι και σήμερα έχει αφήσει τη δική της ξεχωριστή μουσική σφραγίδα.

Η Έλλη Κοκκίνου εντάχθηκε στο δυναμικό της κορυφαίας ανεξάρτητης ελληνικής δισκογραφικής εταιρείας, υπογράφοντας το συμβόλαιό της με τον CEO της Panik Entertainment Group, @g_arsenakos.
Σε λίγες ημέρες θα αποκαλυφθεί το πρώτο κοινό δισκογραφικό τους βήμα, ένα τραγούδι που θα συγκλονίσει!
Stay Tuned