Κόλαφος ο Μπιμπίλας για την αγωγή Κιμούλη: "Δεν θα σταματήσει την..."

"Δεν είχε παραστεί καν στο σωματείο για να συζητηθεί η υπόθεσή του"

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Κόλαφος ο Μπιμπίλας για την αγωγή Κιμούλη:

Ο Σπύρος Μπιμπίλας πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Happy Day για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη στο σωματείο των ηθοποιών, και τόνισε ότι σήμερα, Τρίτη 1/3 συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο για να αποφασίσουν και να βγει μια ανακοίνωση που θα περιέχει κάποια πράγματα γύρω από το ζήτημα που έχει προκύψει.

Να υπενθυμίσουμε πως αυτές τις μέρες ο Κιμούλης έχει εξίσου αποστείλει εξώδικα, και στην Ζέτα Δουκα η οποία τον κατήγγειλε πέρυσι, αλλά και στους συναδέρφους της που την υποστήριξαν καθώς ήταν μπροστά στο περιστατικό βίας.

Πυρ και μανία ο Σπύρος Μπιμπίλας κατά του Κιμούλη

Συγκεκριμένα ανέφερε, πως «ο Γιώργος Κιμούλης είχε διαγραφεί από το σωματείο δια βίου για αντισυναδελφική συμπεριφορά και πιο συγκεκριμένα για παραβάσεις μιας συλλογικής σύμβασης και διάφορα εξυβριστικά πράγματα.Μάλιστα, ο ηθοποιός δεν είχε παραστεί καν στο σωματείο για να συζητηθεί η υπόθεσή του και γι’ αυτό αποφασίστηκε η διαγραφή του.

Και όπως τόνισε η προηγούμενη διοίκηση, είχε αγνοήσει την απόφαση της δια βίου διαγραφής του από το σωματείο και τον επανέγγραψε κατά παράβαση.

Και υπογράμμισε πως αν δεν είχε επανεγγραφεί στο σωματείο δεν θα είχε γίνει τίποτα από όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα. Το ποσό που ζητά ο Γιώργος Κιμούλης είναι πάνω από 1εκαττομύριο ευρώ κι άλλα χρήματα ζητά κι από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος λόγω διακοπής της παράστασής του μετά τις καταγγελίες εις βάρος του.

Σε σοκ η Κατερίνα Λέχου για τις αγωγές του Κιμούλη

Η Κατερίνα Λέχου μέσα από το αυτοκίνητο της έκανε δηλώσεις το πρωί της Δευτέρας 28/2 στην κάμερα του Πρωινού. Η ηθοποιός αν και βιαστική μίλησε στους δημοσιογράφους, οι οποίοι την ενημέρωσαν πως ο Κιμούλης έχει προβεί σε αγωγή τεραστίων ποσών, σε όσους τον κατήγγειλαν για άσκηση σωματικής και λεκτικής βίας.

Η ηθοποιός ξαφνιασμένη με τα νέα, τα οποία και την αφορούν άμεσα μιας και αποτελεί καταγγέλλουσα δήλωσε πως θα αποφασίσει πως θα κινηθεί τις επόμενες ώρες, αφού ήταν απορροφημένη στην πρεμιέρα που έκανε το βράδυ της Κυριακής 27/2.

«Σήμερα το πρωί το έμαθα, δεν το έχω σκεφτεί πολύ. Ήμουν σε κατάσταση προβών και πρεμιέρας. Δεν αισθάνομαι τίποτα προς το παρόν. Δεν έχω να σας πω κάτι γιατί ενημερώθηκα σήμερα το πρωί. Είχα πρεμιέρα χθες το βράδυ», ήταν η πρώτη αντίδραση της ηθοποιού.