Το πραγματικό πρόσωπο της Ζέτας Μακρυπούλια - Έτσι είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ πάνω της

Δείτε φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το πραγματικό πρόσωπο της Ζέτας Μακρυπούλια - Έτσι είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ πάνω της

Αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές και όμορφες γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ είναι η Ζέτα Μακρυπούλια. Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ηθοποιός συνήθως φροντίζει αρκετά την εξωτερική της εικόνα και αυτό επιβεβαιώνεται από κάθε εμφάνισή της.

Η Ζέτα τις περισσότερες φορές, τόσο στις εξόδους της όσο και στο Ρουκ Ζουκ, επιλέγει το μακιγιάζ της να είναι σε γήινους τόνους χωρίς πολλές υπερβολές. Μάλιστα, στις περισσότερες φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είναι χωρίς φίλτρα αλλά και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Τελείως άβαφη και φυσική λοιπόν είναι και στην τελευταία της ανάρτηση, η οποία ποζάρει με φόντο ένα μαγευτικό τοπίο στο Πήλιο και φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ, παρά το γεγονός πως τους τελευταίους μήνες έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Οι νέες φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια άβαφη και χωρίς φίλτρα

«Κοιτάζω τη θάλασσα και σκέφτομαι πως σπάνια συνειδητοποιούμε πόσο τυχεροί είμαστε και πόσα πράγματα έχουμε κακώς ως δεδομένα… Όλα μας φαίνονται μακρινά, αλλά ίσως τελικά να μην είναι και τόσο!✨????✨ Tip of the day: Ευγνωμοσύνη !», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ζέτα Μακρυπούλια.

Έτσι ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πλαστικές και την γνωριμία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, με τη γνωστή ηθοποιό και παρουσιάστρια να έχει κάνει, με τη σειρά της, ορισμένες αισθητικές επεμβάσεις όπως πολλές κυρίες του χώρου, όπως για παράδειγμα η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Στο πέρασμα λοιπόν του χρόνου, θέλησε να βελτιώσει κι άλλα πράγματα πάνω της, αν και κατά την άποψη μας, δεν τα είχε καθόλου ανάγκη. Έβαλε λοιπόν στήθος. Σε φωτογραφία που βλέπετε, 20 ετών παλιά, είναι εντυπωσιακή η διαφορά.

Διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν λοιπόν, γράφουν πως πείραξε και τα χείλη της αλλά και τη μύτη της. Είναι, όμως, από τις λίγες περιπτώσεις διασήμων ή αναγνωρίσιμων γυναικών, που έλεγες πως πραγματικά, δεν χρειαζόταν τίποτα.

Έτσι ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πλαστικές και την γνωριμία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη