Extreme αλλαγή στο λουκ της έκανε η κόρη της Μαγγίρα - Κούρεψε γουλί τα μαλλιά της

Κούκλα η μαμά, κούκλα και η κόρη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Extreme αλλαγή στο λουκ της έκανε η κόρη της Μαγγίρα - Κούρεψε γουλί τα μαλλιά της

Η υπερταλαντούχα Ματθίλδη Μαγγίρα, παρότι λατρέυει τον φακό και τη διεπαφή της με το κοινό, κάποια πράγματα πάντα τα κρατούσε μακρία από τα φώτα της τηλεόρασης και γενικότερα της δημοσιότητας, και ένα από αυτά είναι η λατρεμένη της κόρη, την οποία μέχρι και σήμερα προστατευέι από την έκθεση στα μέσα όσο μπορεί.

Η show woman κρατάει την προσωπική της ζωή μόνο για εκείνη, γι’ αυτό και πολλοί δεν θυμούνται ότι υπήρξε παντρεμένη με τον Αμερικανό μουσικό Alex Foster, από το 2003 έως και το 2011 και καρπός αυτού του γάμου είναι μία κόρη, η 18χρονη σήμερα Litha.

Η αποκάλυψη της Ματθίλδης Μαγγίρα για την κόρη της που ζει στο εξωτερικό

H Litha ζει με τον πατέρα της στην Αμερική και αυτό το είχε πάρει η ίδια απόφαση πριν μερικά χρόνια. Αν και για τη Ματθίλδη ήταν αρκετά δύσκολο να αποχωριστεί την κόρη της, αποφάσισε να συμφωνήσει και μάλιστα με κάθε ευκαιρία ταξιδεύει για να τη δει, ενώ το ίδιο κάνει και η Litha. Μάλιστα πριν μερικούς μήνες είχε έρθει στην Ελλάδα για να δει την μαμά της και τους συγγενείς της.

«Μου λείπει! Είναι δύσκολο για μένα, αλλά εντάξει, έφυγε για να κυνηγήσει εκεί τα όνειρά της. Είναι καλύτερα για εκείνη, νομίζω» είχε πει η ηθοποιός σε συνέντευξή της.

«Η Λήδα είναι ιδιαίτερη περίπτωση, γιατί είναι μισή Αμερικανίδα και μισή Ελληνίδα. Της έλειπε ο πατέρας της πολύ, κι από την άλλη, υπέστη αρκετό bullying στο σχολείο της. Το αποτέλεσμα ήταν η Λήδα να ζοριστεί πολύ, να μην της αρέσουν τα σχολεία εδώ και να φύγει από τη χώρα. Δεν ήταν ευχαριστημένη.

Κι όμως, προσπάθησα να ρωτήσω "πώς;" και "γιατί;" μέσα από συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, και κατάλαβα ότι σήμερα τα παιδιά είναι πιο ζορισμένα από ποτέ», είχε τονίσει μεταξύ άλλων σε συνέντευξη της στο παρελθόν.

Η εντυπωσιακή αλλαγή της Litha στα μαλλιά της

Η Litha ως έφηβη αναπροσαρμόζει το στιλ της καθώς περνάει από διάφορες φάσεις, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της.

Μια από αυτές τις φάσεις φαίνεται ότι περνάει τις τελευταίες μέρες μιας και έδειξε στους φίλους της το καινούριο κούρεμά της με τη μαμά της να το έχει ήδη λατρέψει!

Η αλλαγή στο λουκ της κόρης της Ματθίλδης Μαγγίρα
Η κόρη της Ματθίλδης Μαγγίρα κουρεύτηκε
Το σχόλιο της Ματθίλδης Μαγγίρα στην κόρη της