"Ο Ανδρέας πέθανε.." - Σοκ στον αέρα του Super Κατερίνα με δημοσίευμα για τον Μικρούτσικο

«Είναι κάποιος που με εκτιμάει γιατί μου λέει καλό Παράδεισο...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Μια μικρή αναστάτωση σημειώθηκε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, λόγω ενός δημοσιεύματος που ήθελε τον Ανδρέα Μικρούτσικου να έχει πεθάνει. Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν, θέλησε να μιλήσει για το εν λόγω ψευδή ρεπορτάζ και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Όταν η παρουσιάστρια ξεκίνησε να μιλάει για το θέμα, ο συνεργάτης της έμεινε με το στόμα ανοιχτό λέγοντας: «Γράψαν ότι πέθανα; Μισό λεπτό, πάω να με εξετάσουν οι γιατροί!».

«Το θέμα είναι ότι δεν το πίστεψε κανείς μας», ανέφερε στη συνέχεια η Κατερίνα η οποία δέχτηκε πολλά τηλεφωνήματα μετά από αυτό το ρεπορτάζ.

Η απάντηση του Μικρούτσικου στο άρθρο που τον ήθελε νεκρό

«Είναι κάποιος που με εκτιμάει γιατί μου λέει καλό Παράδεισο. Τρεις ζωές τις έχω φάει, μου φάγανε και μία τέταρτη. Άλλη μία φορά το έχω πάρει χαμπάρι. Ξέρω γιατί! Μιλάγαμε με τον Παππά, τον είπε τοξικό, τον δάγκωσε ο Παππάς, πάει ο Αντρέας! (δείτε εδώ τι εννοούσε ο παρουσιαστής)».

H στιγμή που ο Μικρούτσικος πήγε να πεθάνει στα αλήθεια

«Έχω τραβήξει πάρα πολλά με την υγεία μου. Δεν με έχει καταβάλει μέσα μου. Ο άνθρωπος είναι πολύ ανθεκτικός αλλά αν είναι απρόσεκτος κάνει ένα τσαφ η ζωή και φεύγει από τα χέρια του. Δεν πρόσεχα. Ρουφούσα τη στενοχώρια με το κουτάλι χωρίς να πέσω σε κατάθλιψη. Ένιωθα ότι κάτι έχω και δεν πήγαινα στον γιατρό. Από τη στιγμή που αρρώστησε ο αδερφός μου, πλέον παράτησα τον εαυτό μου γιατί καταλάβαινα το επερχόμενο για τον Θάνο. Μερικές ημέρες μετά τον Θάνο, αρρώστησα και σχεδόν πέθανα. Έλεγα τελείωσε η οικογένεια Μικρούτσικου».

«Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που επιβίωσα. Από εκεί που έφτασα κι από εκεί που ήρθα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτήν την ευκαιρία αλλά δεν βάζω μυαλό, θα μπορούσα να έχω άλλη νοοτροπία. Είμαι το ίδιο ευαίσθητος, με την ίδια κριτική, ίδια συνταγή ελαφρότητας και βαρύτητας του είναι» είχε αναφέρει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο The 2night Show.