Σάκης Τανιμανίδης: Το νέο τηλεοπτικό του βήμα - Έγινε η αποκάλυψη

Στον αέρα του Mega Καλημέρα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σάκης Τανιμανίδης: Το νέο τηλεοπτικό του βήμα - Έγινε η αποκάλυψη

Για δεύτερη σεζόν είδαμε τον ταλαντούχο Σάκη Τανιμανίδη στην παρουσίαση της «Φάρμας», ωστόσο δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα στο κανάλι, και για καιρό υπήρχαν φήμες πως ο παρουσιαστής βρίσκεται σε ρήξη με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Γρήγορα όμως αυτές οι φήμες έσβησαν, μιας και οι σχέσεις του καναλιού με τον παρουσιαστή παραμένουν σε καλό επίπεδο, και μάλιστα κάνουν συζητήσεις για την επόμενη σεζόν.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αποκαλύφθηκε πως οι δύο πλευρές έχουν κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, και ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη, όπως έχει γραφτεί κατά καιρούς θα είναι στο τιμόνι ριάλιτι για επιχειρηματίες.

Ποιο είναι το ριάλιτι του οποίου θα ηγηθεί ο Σάκης Τανιμανίδης;

Το «Shark Tank» είναι ένα πρωτότυπο κόνσεπτ για τα ελληνικά δεδομένα. Σε αυτό, υπάρχει μία κριτική επιτροπή από επιτυχημένους επιχειρηματίες. Οι συμμετέχοντες παρουσιάζουν την ιδέα τους και προσπαθούν να πείσουν τα μέλη της κριτικής επιτροπής ότι αξίζει να επενδύσουν τα λεφτά τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα δικαιώματα του ριάλιτι ανήκουν στον Σάκη Τανιμανίδη. Η πρεμιέρα του ριάλιτι αναμένεται το φθινόπωρο του 2022 και στο κανάλι κάνουν σκέψεις αξιοποίησης του παρουσιαστή από τη Θεσσαλονίκη και το δεύτερο μισό της σεζόν.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Σκρομπόλας είναι πιθανό να δούμε τον Σάκη Τανιμανίδη σε ένα πρόγραμμα ταξιδιωτικού περιεχομένου. Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι, ούτε το κόνσεπτ αλλά ούτε αν υπάρξει κάποιο άλλο πρόσωπο στο πλευρό του.

Στιγμές ευτυχίας για τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη

Τους τελευταίους μήνες, η ζωή του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, έχει αφιερωθεί στα δίδυμά τους, ωστόσο οι δυο τους, κατάφεραν να βρουν λίγο χρόνο και να περάσουν μαζί ευτυχισμένες στιγμές στο Παρίσι.

Το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να ξεφύγει για λίγο από την καθημερινότητά του στην Αθήνα και έτσι πραγματοποίησε το πρώτο ταξίδι του μετά τον ερχομό των δύο παιδιών τους.

Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα υπέροχο βίντεο μαζί με τη σύζυγό του από τη γαλλική πρωτεύουσα.