X-factor: Πότε θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα του show;

Έρχεται πολύ δυνατό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
X-factor: Πότε θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα του show;

H επιστροφή του X-Factor είναι γεγονός καθώς η τελική ανακοίνωση για την πρεμιέρα, που περιμέναν όλοι έφτασε. Μέσα από τους δέκτες του μεγάλου καναλιού θα δούμε την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 22:10 να βγαίνει ξανά στον αέρα το φαντασμαγορικό show. Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει κάνει πολλούς κύκλους μέσα στα χρόνια, ωστόσο η επιτυχία του κάθε χρονιά είναι φανερή.

Σε ό,τι αφορά το X-Factor 2022, αναμένεται να είναι πολλά υποσχόμενο καθώς τόσο ο παρουσιαστής που επιτέλους κλείδωσε, όσο και οι κριτές που θα το πλαισιώνουν θα φτιάξουν μια δυνατή ομάδα, που χαρίζει γέλιο και συγκινήσεις στα βράδια μας.

To trailer της επιστροφής του X-factor

Οι πρώτες δηλώσεις της κριτικής επιτροπής λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησαν δηλώσεις οι κριτές του X-Factor καθώς το μουσικό ριάλιτι είναι στην τελική ευθεία λίγο πριν κάνει την μεγάλη πρεμιέρα. Μεταξύ άλλωn, οι τέσσερις κριτές παραχώρησαν δηλώσεις καθώς όπως ανέφεραν είναι έτοιμοι να βοηθήσουν και να καθοδηγήσουν τους νέους παίκτες.

Ο λόγος για τους, Χρήστο Μάστορα, Μιχάλη Κουινέλη, Μαρίζα Ρίζου και Στέλιο Ρόκκο. Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Κουινέλης ανέφερε: «Ψάχνω μια ωραία φωνή με ωραία παρουσία που να θέλει πολύ να το ζήσει για να φτάσει στο απόλυτο. Ο Στέλιος Ρόκκος είναι εγγύηση, ο Χρήστος Μάστορας είναι ο όμορφος και η Μαρίζα Ρίζου είναι η έκπληξη. Αυστηρός δεν είμαι ποτέ. Προσπαθώ σε κάθε παιδί που έρχεται να του δώσω ό,τι ξέρω».

Από την άλλη, ο Χρήστος Μάστορας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι τεράστιο ενθουσιασμό. Το έχω αγαπήσει αυτό το project και η ομάδα που έχουμε στήσει είναι υπέροχη. Με τη Μαρίζα και το Μιχάλη γνωρίζομαι καλύτερα. Με το Στέλιο τον είχα δει κάποιες φορές, τώρα έχουμε γίνει φίλοι. Ψάχνω έναν άνθρωπο που θα είναι δουλευταράς»

«Έκανα κέφι και είπα το ναι. Η ποιότητα παραγωγής, οι άνθρωποι και αυτό το κανάλι με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Ψάχνω ένα μικρό πλανήτη που θα έχει ένα ενδιαφέρον, που θα μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε να βρει την καλλιτεχνική του ύπαρξη», είπε η Μαρίζα Ρίζου.