Ένταση στο πάνελ του Πρωινού με τις δηλώσεις Μαλέσκου: «Μιλάει πάρα πολύ...σου καίει τον εγκέφαλο»

Η Σκορδά είχε για άλλη μια φορά διαφορετική άποψη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ένταση στο πάνελ του Πρωινού με τις δηλώσεις Μαλέσκου: «Μιλάει πάρα πολύ...σου καίει τον εγκέφαλο»

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε δηλώσεις το πρωί της Τρίτης 1/3 στον δημοσιογράφο του Πρωινού Γρηγόρη Μπάκα, αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον στον ΣΚΑΙ. Η διάρκεια της απάντησης της παρουσιάστριας κράτησε 11 λεπτά, με αποτέλεσμα το πάνελ του Πρωινού να σχολιάσει έντονα την μακρυγορία της και να έρθουν σε ρήξη μεταξύ τους.

Είναι γνωστό πως ο Λιάγκας συγκεκριμένα, έχει ξανά σχολιάσει με αρκετά έντονο ύφος τον τρόπο με τον οποίο μιλάει η Ιωάννα και τη διάρκεια του λόγου της. Σε κάθε περίπτωση η Μαλέσκου δεν πτοείται και έτσι προέβη σε μια δήλωση, που όπως ήταν φυσικό χρειάστηκε να μονταριστεί για να την δούμε!

Τα σχόλια του Πρωινού για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Μιλάει πάρα πολύ για ένα πράγμα, το οποίο είναι ελαφρώς ακατανόητο, σου καίει τον εγκέφαλο», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής, για να πάρει τη σκυτάλη ο Γιώργος Λιάγκας και να δηλώσει πως: «Είμαι ο μόνος που καταλαβαίνω την Ιωάννα Μαλέσκου. Είναι ίδιον των πολύ ευφυών ανθρώπων. Η Ιωάννα Μαλέσκου, λογικά, είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος… Επειδή παίρνει πολύ πληροφορία και θεωρεί ότι πρέπει να την αναλύσει από ευγένεια, χάνεται στη μετάφραση».

«Πραγματικά, ανησυχώ για τον τρόπο που σκέφτομαι. Αυτή η κοπέλα έχει ακούσει πολλές φορές αρνητικά σχόλια. Παρ’ όλα αυτά, βγαίνει και με μία γλύκα απαντάει στον Γρηγόρη. Δεν θα απαντούσα ποτέ! Ποτέ δεν θα απαντούσα», είπε η Φαίη Σκορδά.

H απάντηση της Μαλέσκου στα σχόλια του Λιάγκα για τον τρόπο, που μιλάει

Η Ιωάννα Μαλέσκου με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής της στον ΣΚΑΙ παραχώρησε συνέντευξη στο "7 Μέρες TV", απαντώντας στα όσα γράφτηκαν για την αλλαγή στην εικόνα της αλλά και για την εκπομπή της η οποία θα προβάλλεται στη θέση του Γιώργου Λιάγκα.

Πως νιώθεις που μπαίνεις σε μια ζώνη στην οποία προκάτοχο σου ήταν ο Γιώργος Λιάγκας;

Δεν σκέπτομαι ούτε συγκρίνω ποιος ήταν πριν από εμένα ή θα είναι κάποια στιγμή ύστερα από εμένα. Εστιάζω στο τι θα κάνω εγώ εκεί που θα βρίσκομαι. Ο κόσμος μας κρίνει για το τώρα. Δεν μπαίνω στη λογική ότι οι ζώνες έχουν ετικέτα. Το θεωρώ άδικο και άσχημο να γίνονται συγκρίσεις, ιδίως με ανθρώπους που έχουν χρόνια εμπειρίας στις πλάτες τους. Σέβομαι τους επαγγελματίες που σε καθετί που αναλαμβάνουν δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Το αν πάει καλά ή λιγότερο καλά, αυτό ο κόσμος θα το κρίνει. Αυτό το σχόλιο έκανε η μητέρα της για την πρεμιέρα.