Ματίνα Νικολάου: «Είχαμε μια δυσκολία...» - Η αποκάλυψη για το Καλό Μεσημεράκι

Πως αντιδράει η Βάνια στις εξελίξεις των γεγονότων στην Ουκρανία;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ματίνα Νικολάου: «Είχαμε μια δυσκολία...» - Η αποκάλυψη για το Καλό Μεσημεράκι

Η εκπομπή Super Κατερίνα πέτυχε την Ματίνα Νικολάου το πρωί της Τρίτης 1/3, η οποία μίλησε για την χθεσινή επανέναρξη της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι και τα λόγια του Νίκου Μουτσινά, που είχε διακοπεί εξαιτίας όλων των εξελίξεων στην Ουκρανία που απαιτούσαν συνεχή τηλεοπτική κάλυψη από ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων αντί ψυχαγωγικών εκπομπών.

Οι δηλώσεις της Ματίνας Νικολάου για την επανέναρξη της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι

«Με όλο αυτό που συμβαίνει το 2022 είχαμε μια δυσκολία το πώς θα φανεί στον κόσμο πώς είμαστε εμείς γιατί όταν κάνεις μια τέτοια εκπομπή πρέπει να έχεις το κατάλληλο κέφι. Τη Βάνια δεν είναι τόσο απλό να τη βάλεις στα γεγονότα ενός πολέμου. Προσπάθησα να καταλάβω πώς ένας τέτοιος χαρακτήρας θα αντιδρούσε σε αυτά τα δυσάρεστα νέα», είπε χαρακτηριστικά η Ματίνα Νικολάου.

Η Βάνια έφυγε από το πλατό του Καλό Μεσημεράκι

Επέστρεψε ξανά στις οθόνες μας το μεσημέρι της Δευτέρας 28/2 το Καλό Μεσημεράκι, το οποίο εξαιτίας όλων των εξελίξεων που συμβαίνουν στην Ουκρανία, είχε παραχωρήσει τη θέση του στην έκτακτη επικαιρότητα και δεν είχε βγει στον αέρα. Στην έναρξη της εκπομπής εμφανίστηκε και η Βάνια ΤουΝίκου, η γνωστή σε όλους Ματίνα Νικολάου, στην καθιερωμένη είσοδό της για να πει τα νέα της και τις ιστορίες της.

Όμως, η ίδια προετοίμαζε μια ανατροπή και έτσι βγήκε και ανακοίνωσε στον Νίκο Μουτσινά πως θα αποχωρήσει από το πλατό, καθώς δεν θεωρεί ότι με όσα συμβαίνουν στον κόσμο υπάρχει κάποιος εκεί έξω που να ενδιαφέρεται για την δική της ιστορία.

«Μη με ρωτήσεις ιστορία. Δεν θέλω να πω ιστορία. Γράφεται ιστορία Νικόλα, θα πω εγώ τη δική μου; Αυτό! Δεν θέλει κανείς να μάθει καμιά ιστορία δικιά μου, είμαι σίγουρη, διώξε με», είπε η Βάνια και έφυγε από το πλατό.