Γιάννης Μπέζος: «Ένας λόγος που δεν έγινε το Reunion των Απαράδεκτων...» - Η αποκάλυψη του ηθοποιού

Για ποια άλλη σειρά έχει δεχθεί πρόταση;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Γιάννης Μπέζος: «Ένας λόγος που δεν έγινε το Reunion των Απαράδεκτων...» - Η αποκάλυψη του ηθοποιού

Στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, «Τετ α τετ», βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 27/2 ο Γιάννης Μπέζος. Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, αναφέρθηκε στην συγκλονιστική στιγμή που έμαθε ότι οι γονείς του πέθαναν ενώ βρισκόταν πάνω στην σκηνή του θεάτρου, ενώ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν έγινε ποτέ reunion στην λατρεμένη σειρά του Mega, Οι Απαράδεκτοι.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου

«Υπήρχε πρόταση για reunion των Απαράδεκτων. Ένας λόγος που δεν έγινε ήταν η απώλεια του Βλάσση και ο άλλος λόγος και ο πιο ουσιώδης είναι ότι δεν έχουν κανένα νόημα αυτά τα πράγματα. Εφόσον υπάρχει το παλιό που είναι εξαιρετικό, γιατί να πας να χτίσεις πάνω σε αυτό;», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος και πρόσθεσε: «Εμένα μου έχουν πει κατά καιρούς και για άλλες σειρές, όπως της Ελλάδος τα παιδιά, αλλά είμαι κατά».

Οι δηλώσεις του Μπέζου για την προβολή των Απαράδεκτων στην τηλεόραση

Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί από την επιστροφή των Απαράδεκτων στην τηλεόραση με αφορμή την συμμετοχή του Πέτρου Φιλιππίδη στην σειρά, ο Γιάννης Μπέζος έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και μεταξύ άλλων σχολίασε αυτή την τηλεοπτική επιστροφή.

Πώς σχολιάζετε την επιστροφή των Απαράδεκτων;

Είναι μια σειρά 30 ετών, η οποία επαναλαμβάνεται. Αυτά είναι ωραία να είναι στην μνήμη, στην καρδιά μας, μέχρι εκεί. Δεν μπορούν να υποκαθιστούν το παρόν. Είναι λάθος.

Ο τρόπος που οι Απαράδεκτοι πραγματεύονταν συγκεκριμένα θέματα εξακολουθεί να είναι πρωτοποριακός ακόμα και για τη σημερινή εποχή.

Μα δεν είναι πρωτοποριακή η εποχή μας. Δεν έχει δημιουργήσει κάτι νέο, είναι αναμασήματα. Θέλει ρίσκο. Οι Απαράδεκτοι είχαν βγει σε μια εποχή που τα κανάλια ήταν δύο. Τώρα υπάρχει άλλος ανταγωνισμός αλλά αντί να ανεβάζει τον πήχη τον κατεβάζει. Δεν μπορείς να ακουμπάς τις ελπίδες σου σε μια σειρά που έγινε πριν από 30 χρόνια. Αυτή είναι η άποψη η δική μου. Θέλει ανανέωση των προσώπων, των ηθοποιών, των θεμάτων. Από τεχνολογία σκίζουμε, θάρρος δεν έχουμε και είναι και η ελληνική κοινωνία συντηρητική. Επίσης τώρα με το διαδίκτυο βγαίνει ο καθένας και λέει ότι βλακεία του κατέβει στο κεφάλι και την παίρνουν τοις μετρητοίς ενώ παλιά όταν τα ακούγαμε γελούσαμε. Έχουν όλοι άποψη χωρίς να έχουν γνώση. Είναι μια φυλή αυτή που γράφει τα σχόλια και αυτή η φυλή το έχει τρόπο ζωής. Θέλει χρόνο για να τα ξεπεράσει η κοινωνία και επειδή είμαστε συντηρητικοί, θέλει διπλάσιο χρόνο.