«Μόνο προσευχές μουρμουράω...» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

Τα υπέροχα λόγια της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μόνο προσευχές μουρμουράω...» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

Τις τελευταίες μέρες, η Δούκισσα Νομικού έχει αποφασίσει να περιορίσει σημαντικά τις αναρτήσεις της λόγω των γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στην Ουκρανία. Σήμερα ωστόσο (1/3), αποφάσισε να μοιραστεί μία σκέψη της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Με αφορμή την κυκλοφορία των νέων βραχιολιών στη σειρά κοσμημάτων της για τον Μάρτιο, η Δούκισσα Νομικού εξήγησε πως τις τελευταίες μέρες απλά δεν έχει λόγια να περιγράψει όλα αυτά που σκέφτεται για τις τραγικές στιγμές που βιώνει η Ουκρανία (δείτε εδώ την ανάρτηση που έφερε δάκρυα στα μάτια των followers της).

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

«Καλό μήνα σε όλους. Να ξέρετε γράφω - σβήνω πολλή ώρα. Αυτές τις ημέρες δεν έχω λόγια. Μόνο προσευχές μουρμουράω. Να πάνε όλα καλά. Για όλο τον κόσμο.

Σήμερα 1 Μαρτίου, όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα, φόρεσα το Μα(ρ)τάκι μου στο χέρι. Το Eye Love March πέρα από το γεγονός πως σε προστατεύει από τον ήλιο, σε προστατεύει και από το …μάτι! Και με τόσα που γίνονται, φόρεσα μερικά παραπάνω», έγραψε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού στην ανάρτησή της.

Ευχάριστα νέα για την Δούκισσα Νομικού και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Η Δούκισσα Νομικού έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Το ζευγάρι ξεκίνησε τη σχέση του το καλοκαίρι του 2014. Στις 10 Ιουνίου 2017 παντρεύτηκαν στην Μύκονο (δείτε στιγμιότυπα) και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά: τον Σάββα τον Μάρτιο του 2018 και την Αναστασία τον Σεπτέμβριο του 2019.

Μπορεί ο γιος της να είναι 4 χρονών και η κόρη της 3, ωστόσο, ακόμη δεν έχουν προχωρήσει στη βάφτιση τους. Όμως τελικά, πήραν την απόφαση!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Secret και της Σάσας Σταμάτη, το ζευγάρι σκέφτεται να τελέσει διπλό μυστήριο στη Μύκονο, όπου είχε γίνει και ο γάμος του. Εκεί μάλιστα έχουν και την εξοχική τους κατοικία.

Νομικού Θεοδωρίδης παιδιά βαφτίσια