Με τεράστιο καναπέ και μαξιλάρια - Ο πιο cozy χώρος στο σπίτι Ρουβά - Ζυγούλη

Είναι απλά υπέροχος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με τεράστιο καναπέ και μαξιλάρια - Ο πιο cozy χώρος στο σπίτι Ρουβά - Ζυγούλη

Ανά καιρούς έχουμε δει διάφορα στιγμιότυπα από το εντυπωσιακό σπίτι της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά στον Νέο Βουτζά (δείτε εδώ τον υπέροχο κήπο τους). Αυτή τη φορά, στο νέο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Youtube, η Κάτια Ζυγούλη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πιο ζεστή γωνιά του σπιτιού της.

Το μοντέλο έχει επιλέξει αυτόν τον χώρο προκειμένου να τραβάει τα βίντεό της για το Youtube, κάτι που τον τελευταίο καιρό κάνει με μεγάλη συχνότητα μιας και είναι μία ασχολία που αγαπά.

Ο χώρος λοιπόν έχει έναν πολύ μεγάλο καναπέ, γεμάτο με μαξιλάρια, ενώ ο τοίχος είναι διακοσμημένος με έργα τέχνης που ταιριάζουν με τον καναπέ.

Το νέο στιγμιότυπο από το σπίτι της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά

Κάτια Ζυγούλη σπίτι

Το νέο βήμα της Ζυγούλη στην τηλεόραση

Μπορεί η Κάτια Ζυγούλη να απέχει από το χώρο της δημοσιότητας και να κρατάει εδώ και πολλά χρόνια χαμηλό προφίλ από τα media, ωστόσο, όσον αφορά τα επαγγελματικά της είναι ιδιαίτερα ενεργή και της αρέσει να δουλεύει πάνω σε πράγματα που αγαπάει.

Έτσι μετά το τέλος της εκπομπής "Ιστορίες μόδας" που δεν "τρέλανε" του τηλεθεατές και φάνηκε από τα νούμερα τηλεθέασης, το μοντέλο παρουσιάζει μια άλλη εκπομπή στην ΕΡΤ με τίτλο "Ιστορίες όμορφης ζωής".

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real Life, η Κάτια Ζυγούλη παραμένει στο δημόσιο κανάλι έως το τέλος της σεζόν. Μάλιστα, ήδη δόθηκε το «πράσινο φως» για την έγκριση επιπλέον 10 επεισοδίων, συνολικού κόστους 123.300 ευρώ.

Όπως καταλαβαίνετε το γεγονός αυτό έχει χαροποιήσει την ίδια και μάλιστα, στο πλευρό της αυτή την όμορφη στιγμή βρίσκεται τόσο ο Σάκης Ρουβάς (που γνωρίζει από παρουσίαση και την συμβουλεύει) όσο και τα τέσσερα παιδιά τους τα οποία υπερλατρεύει και περνάει πολύ χρόνο μαζί τους κάνοντας διάφορες δραστηριότητες.