Ολόκληρο μποστάνι έχουν στον κήπο τους ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη

Εντυπωσιακές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ολόκληρο μποστάνι έχουν στον κήπο τους ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, το οποίο έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με τα 4 παιδιά τους. Οι δυο τους έχουν αποφασίσει να μείνουν μακριά από την Αθήνα στον Νέο Βουτζά.

Το σπίτι τους μάλιστα είναι τόσο εντυπωσιακό που η Κάτια Ζυγούλη έχει ολόκληρο καμαρίνι μέσα προκειμένου να γυρίζει τα βίντεο για το Youtube της (δείτε το εδώ). Το καλύτερο απ' όλα είναι βέβαια το μποστάνι που έχουν στον κήπο, το οποίο μάλιστα αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία του Σάκη Ρουβά.

Ο τραγουδιστής περνάει πολλές από τις ελεύθερες ώρες του εκεί μιας και έχει αδυναμία στα φυτά του και η δραστηριότητα αυτή τον ηρεμεί.

Φωτογραφίες από το μποστάνι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Φωτογραφίες από το σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς εδώ και πολλά χρόνια ζουν έναν όμορφο έρωτα. Έχουν χτίσει μια όμορφη οικογένεια την οποία ωστόσο, κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλο που στα προφίλ τους στο Instagram μοιράζονται φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους.

Μάλιστα, έχουμε δει από δημοσιεύσεις τους και φωτογραφίες από το σπίτι τους. Τόσο από τον εσωτερικό, όσο και από τον εξωτερικό χώρο.

Ο εσωτερικός του χώρος είναι πολύ φωτεινός σε ροζ σομόν χρώμα, ενώ διαθέτει δυο ορόφους. Το σαλόνι τους έχει τεράστιο τζάκι, αλλά και μια μεγάλη βιβλιοθήκη. Τις εντυπώσεις ωστόσο "κλέβει" η κουζίνα η οποία είναι τεράστια και μοιάζει σαν αυτές στα πλούσια αρχοντικά.

Το οικόπεδο διαθέτει κήπο με πολλά λουλούδια και γκαζόν, κοτέτσι, μποστάνι, θερμοκήπιο, πισίνα, αλλά και γυμναστήριο. Με λίγα λόγια το σπίτι τους μοιάζε πιο πολύ με εξοχικό, δηλαδή είναι τελείως διαφορετικό με αυτό της Βίκυς Καγιά.