Total BlackOut: Αυτοί είναι οι πρώτοι πασίγνωστοι Έλληνες που θα βρεθούν στο παιχνίδι

H ανάρτηση στο Instagram που ξέφυγε από τους υπεύθυνους του καναλιού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Total BlackOut: Αυτοί είναι οι πρώτοι πασίγνωστοι Έλληνες που θα βρεθούν στο παιχνίδι

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει το Total Blackout, με τον Αναστάσιο Ράμμο το Σάββατο 5/3, στις 22:00 στον Alpha - δείτε εδώ το φαντασμαγορικό trailer τoυ παιχνιδιού-. Αυτό που όμως δεν ξέραμε είναι τους παίκτες που θα πρωταγωνιστήσουν στο αγαπημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Μέχρι εχθές το βράδυ αυτό που είχαμε σίγουρο είναι ότι πρόκειται να δούμε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση να μπαίνουν στο παιχνίδι, οι οποίοι το είχαν ανακοινώσει μόνοι τους σε πρόσφατες δηλώσεις τους. Ωστόσο, ένα Instastory του Δημήτρη Αλεξάνδρου πρόδωσε εχθές το backstage των γυρισμάτων του παιχνιδιού.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Αλεξάνδρου ανέβασε μια σειρά από βίντεο στα οποία βρίσκεται μαζί με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου φορώντας τις γνωστές και αγαπημένες φόρμες του παιχνιδιού, από τα χρώματα των οποίων καταλάβαμε ότι βρίσκονται και σε διαφορετικά ζευγάρια.

Και ενώ όλοι θα περιμέναμε να τον δούμε να πηγαίνει στο παιχνίδι με το ζευγάρι του στη ζωή, την Ιωάννα Τούνη, στα γυρίσματα θα είναι με το τηλεοπτικό του ''ζευγάρι'' στην εκπομπή που συμμετέχει το πρωί Super Κατερίνα. Αρκετή αναμονή λοιπόν για να σας παρουσιάσουμε το τέταρτο όνομα που θα βρίσκεται στο παιχνίδι, αυτό της Κατερίνας Λένη, όπου σήμερα το πρωί η Κατερίνα Καινούργιου επιβεβαίωσε χωρίς φυσικά να αναφέρει ονόματα ότι η σεφ απουσιάζε καθώς είχε ένα γύρισμα μέχρι αργά το βράδυ.

Εμείς λοιπόν συνδέσαμε όλα τα κομμάτια που μας έδωσαν και σας αποκαλύπτουμε τον λόγο που βρισκόντουσαν αυτές οι τόσο διαφορετικές προσωπικότητες μαζί. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε εάν θα τους δούμε στο επεισόδιο του Σαββάτου ή αν πρόκειται να γίνει κάποιο special επεισόδιο του Blackout για το οποίο ολοκλήρωσαν το βράδυ της δευτέρας 28/2 τα γυρίσματα.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου που πρόδωσε την ομάδα που θα παίξει στο Total Blackout

Αυτοί είναι οι πρώτοι πασίγνωστοι Έλληνες που θα βρεθούν στο παιχνίδι

Τι είναι το Total Blackout

Δοκιμασίες που δεν φανταστήκατε ποτέ να βλέπατε στην τηλεόραση, παγίδες που θυμίζουν σκηνές από σινεμά, αντικείμενα που δε θα τολμούσατε ποτέ να αγγίξετε, ζωντανά πλάσματα που κάνουν και τους πιο θαρραλέους να τρέμουν κι όλα αυτά σ’ ένα περιβάλλον που όλες οι αισθήσεις λειτουργούν στο έπακρον, εκτός από την όραση.

Τέσσερις τολμηροί συμμετέχοντες, καλούνται να τα βγάλουν πέρα με απρόβλεπτες δοκιμασίες σε ένα χώρο που δε μπορούν να δουν…απολύτως τίποτα! Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και οι αισθήσεις φτάνουν στο αποκορύφωμα προκειμένου οι παίκτες να μπορέσουν να κινηθούν στο χώρο, να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να φτάσουν στο μεγάλο έπαθλο… αν καταφέρουν βέβαια να το «αναγνωρίζουν» πριν τους «καταπιεί» το απόλυτο σκοτάδι.

Δράση, αγωνία, ανατροπές και φυσικά άφθονο γέλιο, τόσο για τους συμμετέχοντες αλλά κυρίως για τους τηλεθεατές οι οποίοι -σε αντίθεση με τους παίκτες- θα βλέπουν τα πάντα χάριν στις τελευταίας τεχνολογίας night-vision κάμερες.

Ένα τηλεπαιχνίδι που δεν κουράζει το μυαλό (ούτε των παικτών αλλά ούτε και των τηλεθεατών) με ερωτήσεις και απαντήσεις, αντιθέτως σου δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις τους φόβους σου, επιβραβεύοντας σε μάλιστα εάν στο τέλος καταφέρεις να βγεις ο γενναίος της παρέας.