Στιγμές ευτυχίας για τη Μαρίνα Πατούλη

Δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τη Μαρίνα Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω της την παλιά της ζωή και να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα της, σχεδιάζοντας τη δική της συλλογή ρούχων σε συνεργασία με τον Βλάσση Χολέβα, με τον οποίο μάλιστα ταξίδεψαν πριν από λίγο καιρό μαζί στο Παρίσι.

Η ίδια δείχνει να είναι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη με το νέο της αυτό εγχείρημα και έτσι πριν από μερικές ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες με τα υφάσματα που έχει στη διάθεσή της για τα ρούχα που σχεδιάζει.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως πριν από λίγες μέρες, η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε πως η παρουσίαση της συλλογής της θα αναβληθεί λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Οι πρώτες δηλώσεις Μαρίνας Πατούλη και Βλάση Χολέβα μετά το ταξίδι τους στο Παρίσι

Μετά το ταξίδι τους στο Παρίσι η Μαρίνα Πατούλη και ο Βλάσης Χολέβας γύρισαν στην Ελλάδα και έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις σχετικά με το λόγο του ταξιδιού που πραγματοποίησαν. Οι δυο συνεργάτες μάλιστα, απάντησαν στο τι συμβαίνει ανάμεσα τους. Αν τελικά είναι ζευγάρι ή όχι.

«Ξεποδαριαστήκαμε για να διαλέξει υφάσματα η Μαρίνα» είπε χαρακτηριστικά αρχικά ο σχεδιαστής. Στη συνέχεια, η αγαπημένη Μαρίνα ρωτήθηκα αν είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

«Είμαστε πάρα πολύ καλοί συνεργάτες, έχουμε εξαιρετική επικοινωνία, πολύ καλό χιούμορ. Αυτό μπορώ να σας πω. Αφού με ανέχεται ταιριάζουμε» είπε ενώ για τον Άγιο Βαλεντίνο σχολίασε: «Αυτή την εμπορική γιορτή τη σιχαίνομαι».