«Είναι οδυνηρό...» - "Λύγισε" στην κάμερα του Live News η Ταμίλα Κουλίεβα για τον πόλεμο στην Ουκρανία

«Πολλοί Ρώσοι έχουν φίλους και συγγενείς στην Ουκρανία»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είναι οδυνηρό...» -

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Live News έκανε το μεσημέρι της Τρίτης (1/3) η Ταμίλα Κουλίεβα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πόλεμο στην Ουκρανία και δεν έκρυψε την έντονη συγκίνησή της με τα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή ανάμεσα στις δύο χώρες.

Η αγαπημένη ηθοποιός, έχει καταγωγή από τη Ρωσία και στις δηλώσεις της ξεκαθάρισε πως πρόκειται για δύο αδελφικούς λαούς, ενώ τόνισε πως και η ίδια έχει πολλούς φίλους στην Ουκρανία, ενώ πριν από λίγη ώρα βομβαρδίστηκε το Κίεβο.

Η εξομολόγηση της Ταμίλας Κουλίεβα

«Παρακολουθώ μουδιασμένη και συντετριμμένη τα γεγονότα. Μιλάμε για πόλεμο τον 21ο αιώνα και πόσο μάλλον ανάμεσα σε δύο λαούς που έχουν κοινή ιστορία, κοινή θρησκεία, κοινές παραδόσεις και κοινή γλώσσα. Σε όλους ήταν αδιανόητο κι εγώ ήθελα τον χρόνο μου για συνειδητοποιήσω αυτό που συμβαίνει. Μιλάμε για δύο λαούς αδέρφια και σε όλους τους Ρώσους υπάρχει ουκρανικό αίμα… Έχω σπουδάσει μαζί με Ουκρανούς και μοιραζόμασταν το φαγητό, το νερό.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί ουσιαστικά μιλάμε για έναν εμφύλιο. Αυτή τη στιγμή έχουμε προσφυγικές ροές από την Ουκρανία προς τη Ρωσία κι από τη Δυτική προς τις άλλες χώρες. Είναι παράνοια. Στηρίζουμε την ειρήνη.. Ο μοναδικός σωστός δρόμος είναι η διπλωματία… Πολλοί Ρώσοι έχουν φίλους και συγγενείς στην Ουκρανία. Δεν είναι μόνο η Ρωσία του Πούτιν αλλά και του Ντοστογιέφσκι… Είναι η Ρωσία του παππού μου, που πολέμησε και σκοτώθηκε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η ανατριχιαστική ανάρτησή της

Σοκαριστικές είναι οι τελευταίες ώρες αναφορικά με τα όλα όσα γίνονται στην Ουκρανία, μετά την ρωσική εισβολή. Η Ταμίλα Κουλίεβα ήταν ανάμεσα σε εκείνους που ήθελε να μοιραστεί τις δικές της σκέψεις, μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε το βράδυ της Πέμπτης 24/2 στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα story, στο οποίο βλέπουμε μια ζωγραφιά με ένα μήνυμα στα ρωσικά.

undefined