Η πρόταση γάμου έγινε - Αποκλειστικές φωτογραφίες από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Θα το πάρει το κορίτσι τελικά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η πρόταση γάμου έγινε - Αποκλειστικές φωτογραφίες από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Πόσο παραπάνω έρωτας; Αλήθεια, όποιος συναντούσε εκείνο το βράδυ στο “Teatro” την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο σίγουρα δεν θα μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω τους.

Απόλυτα ταιριαστοί, δεν σταμάτησαν όλη τη διάρκεια της εξόδου τους στο νυχτερινό μαγαζί να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται, έτσι όπως τους “έπιασε” επανειλημμένα και κατ' αποκλειστικότητα ο φακός του YOU. Εάν έπρεπε επομένως να ψηφίσουμε για “το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της χρονιάς”, το μόνο βέβαιο είναι ότι το πρώτο βραβείο θα το έπαιρνε η παρουσιάστρια του “Κάτι ξαναψήνεται” με τον επιχειρηματία, που φαίνεται ότι όσο περνάει το διάστημα που είναι μαζί, ερωτεύονται ολοένα και περισσότερο.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Η σχέση τους μπορεί να κρατάει περίπου ενάμιση χρόνο και σχεδόν από την πρώτη στιγμή οι δυο τους να αποφάσισαν να συζήσουν (δείτε εδώ το σπίτι της παρουσιάστριας), όμως πληθαίνουν διαρκώς οι φήμες που τους θέλουν μέσα στο 2022 να κάνουν το επόμενο βήμα... Άλλωστε, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η πρόταση γάμου έχει ήδη γίνει και απλώς το μόνο που μένει είναι να επισημοποιηθεί η ημερομηνία...

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Βασίλης και Κωνσταντίνα

Σταθοκωστόπουλος Σπυροπούλου πρόταση γάμου

Σταθοκωστόπουλος περιοδικό you

Το τηλεοπτικό της μέλλον

Μπορεί το Κάτι ξαναψήνεται να μην συνεχίσει και του χρόνου στον ΣΚΑΙ όμως το τηλεοπτικό παρασκήνιο θέλει την παρουσιάστρια να παραμένει στο δυναμικό του σταθμού που σκέφτεται να την αξιοποιήσει επαναφέροντας το My Style Rocks, ένα project που η ίδια γνωρίζει πολύ καλά. Σε όλες αυτές τις πληροφορίες εκείνη τηρεί για την ώρα σιγήν ιχθύος, περιμένοντας πρώτα να συζητήσει με το κανάλι. Κι αν τα πράγματα στην επαγγελματική της ζωή αλλάξουν στην προσωπική παραμένουν σταθερά και αμετακίνητα.

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη 2/3, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ