Μαντώ Γαστεράτου: Υποδέχθηκε τον Μάρτιο με φουσκωμένη κοιλίτσα - Η τρυφερή φωτογραφία

Έτσι μπήκε ο μήνας για την παρουσιάστρια

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μαντώ Γαστεράτου: Υποδέχθηκε τον Μάρτιο με φουσκωμένη κοιλίτσα - Η τρυφερή φωτογραφία

Η Μαντώ Γαστεράτου διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της και δεν το κρύβει, καθώς το δώρο της για του Αγίου Βαλεντίνου όπως είπε χαρακτηριστικά, είναι το μωράκι της που περιμένει να φέρει στον κόσμο και θα την κάνει για δέυτερη φορά μανούλα.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον νέο καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει ήδη έναν κούκλο γιο.

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της. Με αφορμή λοιπόν την έλευση του νέου μήνα, το μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η πρώτη φωτογραφία της Μαντώς Γαστεράτου με φουσκωμένη κοιλίτσα

Όπως θα παρατηρήσετε, η ίδια ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα.

«Καλό ασυνήθιστο, πρωτόγνωρο, γλυκόπικρο απόγευμα 1ης Μαρτίου...», έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου.

Κούκλος και επιχειρηματίας - Αυτός είναι ο σύζυγός της

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2018 και είναι από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα της ελληνικής σόου μπιζ. Μπορεί η Μαντώ Γαστεράτου να προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μας τον έχει συστήσει σε αρκετές φωτογραφίες.

Ο Νίκος Ισηγόνης έχει οικογενειακή επιχείρηση στο χώρο της εστίασης κ δραστηριοποιείται σε όλην την Ελλάδα. Είναι ζυγός στο ζώδιο κι έχει γενέθλια τον Οκτώβριο. Έχει 2 αδελφές.

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2018 παντρεύτηκε τη Μαντώ Γαστεράτου. Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του 2016. Στις 6 Ιανουαρίου 2020 γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί, ο Γιώργος. Ο Νίκοσ Ισηγόνης μένει με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον γιο τους στα Βόρεια Προάστια. Έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.