Πόλεμος Ουκρανία: «Πέφτουν βόμβες! Μας σκοτώνουν» - Τραγική μαρτυρία στον αέρα του Πρωινού

Ξέσπασε σε κλάματα η Φαίη Σκορδά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πόλεμος Ουκρανία: «Πέφτουν βόμβες! Μας σκοτώνουν» - Τραγική μαρτυρία στον αέρα του Πρωινού

Καταιγιστικές και δραματικές είναι οι εξελίξεις στην Ουκρανία, μετά την εισβολή της Ρωσίας. Οι νεκροί, οι τραυματίες και επιθέσεις ολοένα και αυξάνονται, με τα πράγματα πλέον να είναι κάτι παραπάνω από ανησυχητικά.

Το πρωί της Τετάρτης 2/3, η κυρία Αθηνά, κάτοικος της Μαριούπολης, μίλησε στην εκπομπή Το Πρωινό, με την περιγραφή της να κάνει τους παρουσιαστές να "λυγίζουν", με αποτέλεσμα η Φαίη Σκορδά να ζητήσει να διακόψουν τη ροή και να πάνε σε διαφημίσεις.

Η κυρία Αθηνά όπως αποκάλυψε δεν εγκατέλειψε το σπίτι της στην Μαριούπολη και μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν γνωρίζει που είναι η μητέρα της και αν είναι σε ασφαλές μέρος.

«Πέφτουν βόμβες τώρα στην αυλή μου! Μας βομβαρδίζουν, μας σκοτώνουν… Είμαι κλεισμένη στο μπάνιο… Δεν έχω ψυχραιμία. Σταματήστε τον πόλεμο! Σταματήστε τον, έχετε δύναμη σας παρακαλώ» ξεσπώντας σε κλάματα.

Η εξομολόγηση της κυρίας Αθηνάς για την Μαριούπολη και η συγκίνηση των παρουσιαστών στο Πρωινό

Πέντε νεκροί από την επίθεση των Ρωσικών δυνάμεων στον πύργο τηλεπιοινωνιών

Λίγο μετά τις 17:20, στο Κίεβο σημειώθηκαν ισχυρές εκρήξεις σε πύργο τηλεπικοινωνιών στο κέντρο της Ουκρανίας, οι οποίες διέκοψαν το σήμα στα κανάλια της χώρας, ενώ προσπάθεια γίνεται για να μπορέσει αυτό να ανακτηθεί. Τα Ουκρανικά Μέσα τονίζουν πως οι πύραυλοι χτύπησαν το κτήριο το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον πύργο ελέγχου των επικοινωνιών.

Ενώ πριν λίγο οι πληροφορίες δεν έδιναν νεκρούς, από ότι φαίνεται η είδηση αυτή είναι λάθος καθώς νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για πέντε νεκρούς και πολλούς τραυματίες.

Η στιγμή του βομβαρδισμού του Πύργου τηλεπικοινωνιών στο Κίεβο