Πάμε Δανάη: Θετικός στον κορωνοϊό συνεργάτης της Δανάης Μπάρκα - Η ανακοίνωσή της

Ποιος είναι ο αντικαταστάτης;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάμε Δανάη: Θετικός στον κορωνοϊό συνεργάτης της Δανάης Μπάρκα - Η ανακοίνωσή της

Με απουσίες ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης 2/3 η εκπομπή Πάμε Δανάη, καθώς δεν είδαμε την Δέσποινα Καμπούρη να κάθεται στον καναπέ. Όπως αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα στην έναρξη, η δημοσιογράφος διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό και έχει μπει σε καραντίνα.

Μάλιστα, την θέση της για σήμερα και ενδεχομένως και για τις επόμενες μέρες την έχει ο Κώστας Τσουρός. Ο δημοσιογράφος -που αγανάκτησε πια με το ζεύγος Μαυρικίου και Ζήση- αφού κάθισε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, της εκμυστηρεύτηκε ότι ένα όνειρό του έγινε πραγματικότητά, καθώς πάντα ήθελε να συνεργαστεί μαζί με την Δανάη Μπάρκα.

«Είναι χαρά μου που είμαι εδώ. Ήταν το όνειρό μου να είμαστε μαζί!», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός.

Η απουσία της Δέσποινας Καμπούρη από το Πάμε Δανάη και η αντικατάσταση από τον Κώστα Τσουρό

Με βραδινή εκπομπή στο MEGA η Δανάη Μπάρκα

Εδώ και δύο χρόνια η Δανάη Μπάρκα παρουσιάζει την δική της εκπομπή στο MEGA και φαίνεται πως έχει κερδίσει τους τηλεθεατές, μιας και κατακτά πολύ συχνά την πρωτιά στα νούμερα τηλεθέασης, παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό.

Έτσι λοιπόν το MEGA φαίνεται πως δεν έχει σκοπό να την αποχωρεί και μάλιστα οι ιθύνοντες του καναλιού σκέφτονται ήδη την περαιτέρω εκμετάλλευσή της.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Εγώ», έχουν αποφασίσει να ανάψουν το πράσινο φως της εκπομπής Πάμε Δανάη και για τρίτη σεζόν ενώ μάλιστα σκέφτονται να την αξιοποιήσουν και στη βραδινή ζώνη.

Οι τελικές αποφάσεις πρόκειται να παρθούν αυτήν την περίοδο.

 Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Δανάη Μπάρκα