"Αηδία μου έχει προκαλέσει, πολύ σκοτεινό πράγμα!" - «Καταπέλτης» η Χριστίνα Τσάφου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

"Κρίμα, κρίμα..."

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor

Στο Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 2/3, μίλησε η αγαπημένη στο κοινό και ταλαντούχα Χριστίνα Τσάφου. Λόγω των ημερών και καθώς πλησιάζουν οι μέρες για να ξεκινήσει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ήταν επόμενο να ερωτηθεί και η ηθοποιός.

Είναι γνωστό άλλωστε πως οι δύο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν πολλάκις, επομένως μπορεί να έχει κάποια άποψη και να τοποθετηθεί επί του θέματος, όπως έχουν κάνει και άλλοι συνάδελφοι του Πέτρου Φιλιππίδη τον τελευταίο καιρό.

Η Χριστίνα Τσάφου απαντάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλές φορές. Γνωριζόμαστε από παλιά και έχουμε κάνει πολλές δουλειές μαζί στο θέατρο.

Ένιωσα θλίψη, κρίμα, κρίμα! Ένας άνθρωπος που τα είχε όλα, ξαφνικά βρέθηκε σε αυτή τη θέση. Λυπάμαι πάρα πολύ. Λυπάμαι για όλη αυτή την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Απίστευτο.

Είχε πολλά νεύρα ο Πέτρος, ήταν χειμαρρώδης, ασυγκράτητος κάποιες φορές, πάνω στη δουλειά, πάνω στην πρόβα. Αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι που ποιος μπορεί να το φανταστεί; Πολύ σκοτεινό πράγμα. Αυτά είναι εγκλήματα. Δεν μπορώ να το διανοηθώ», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Τσάφου και στην ερώτηση αν θα ξανασυνεργαζόταν μαζί του ήταν σαφής:

Όχι, όχι δεν θα συνεργαζόμουν. Δεν θα συνεργαζόμουν γιατί όλο αυτό το πράγμα μου έχει προκαλέσει αηδία.

Δύσκολες ώρες για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Έγινε γνωστό λίγες ημέρες πριν την δίκη

Λίγες μέρες απομένουν για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως, κατηγορούμενος για σεξουαλικά εγκλήματα. Ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Συριώτης, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον κατηγορούμενο, αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι οι ηθοποιοί ετοιμάζουν μαζική καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Δεν έκανα μια καταγγελία που αφορά εμένα, απλώς όταν άνοιξε το #metoo κάποιοι συνάδελφοι θεώρησαν χρέος μας τη μνήμη ενός ανθρώπου που δεν υπάρχει σήμερα και ο οποίος δέχτηκε μια κακοποιητική συμπεριφορά, να το καταγγείλουμε στα αρμόδια όργανα. Ήταν ένας αγαπητός μου φίλος, ο οποίος εκδιώχθηκε από μια παράσταση, δεν είναι πια μαζί μας!

Αλλά θεωρήσαμε και οφείλαμε στη μνήμη του ότι αυτό έπρεπε να το αναφέρουμε» αποκάλυψε ο Χρήστος Συριώτης στη Μένια Κούκου.