Γιώργος Αγγελόπουλος: Κάνει ''στροφή'' στην καριέρα του μετά το τέλος του Survivor;

«Αν υπήρχε η προϋπόθεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Γιώργος Αγγελόπουλος: Κάνει ''στροφή'' στην καριέρα του μετά το τέλος του Survivor;

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, έκανε δηλώσεις το πρωί της Τετάρτης 2/3, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος πρόσφατα είχε σχολιάσει το Survivor κάνοντας μια συγκλονιστική αποκάλυψη. Ο πρώην νικητής του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συμμετοχή του σε παλαιότερο τηλεοπτικό σήριαλ, εξηγώντας πως αν και η υποκριτική δεν είναι κάτι που τον ενδιαφέρει, τα τηλεοπτικά σήριαλ του αρέσουν πολύ.

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στον Αντρέα Γεωργίου, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι αν ποτέ χρειαστεί να βγάλει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του ηθοποιού για την συμμετοχή του σε κάποιο πρότζεκτ, δε θα δίσταζε να το κάνει. Πιστεύετε θα τον δούμε σύντομα στην τηλεόραση;

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Το θέατρο δε θα με ενδιέφερε, αλλά το κομμάτι των σήριαλ ναι μιας και έχω εμπλακεί αρκετά σε σχέση με τα υπόλοιπα. Το εξωτερικό δε σημαίνει απαραίτητα ότι πας στο Hollywood όπως ειπώθηκε κάποια στιγμή επειδή ταξιδεύεις στο εξωτερικό, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για να ταξιδέψει κάποιος στο εξωτερικό. Υπήρχε ένα σενάριο που εξέταζε ένας σταθμός το οποίο είναι για πλατφόρμα αλλά δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο και δεν έχει να κάνει με το Hollywood για όσους είπαν γι’ αυτό.

Εμένα μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχω σε σήριαλ λόγω μιας επιτυχίας που είχα σε ένα παιχνίδι. Αν υπήρχε η προϋπόθεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος για να συμμετάσχω σε σήριαλ είναι βέβαιο ότι θα φρόντιζα να την βγάλω.

Νομίζω ο Αντρέας (Γεωργίου) δεν έχει ασχοληθεί ξανά με την παρουσίαση. Το ότι συνεργαστήκαμε δε σημαίνει ότι μπορώ και να τον κρίνω. Σίγουρα είναι ένα βήμα για εκείνον και του εύχομαι καλή επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Οι δηλώσεις του πρώην νικητή του Survivor για τις προτάσεις που έχει δεχθεί

Το μεσημέρι την Παρασκευής 18/02 ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη». Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα καθώς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για ον φιλανθρωπικό σύλλογο που έχει ιδρύσει αλλά και για τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς.

«Είχα πάρα πολλές προτάσεις με πάρα πολλά χρήματα κάποιες φορές που πραγματικά δεν ήξερα γιατί μου δίνουν αυτά τα χρήματα ειδικά για κάτι που δε ξέραμε αν θα πετύχει. Σκέφτηκα όμως ότι δε θα αισθανόμουν καλά να το κάνω αυτό…

Προσπαθώ να αισθάνομαι καλά σε οποιαδήποτε συνεργασία κάνω, δεν είναι πρώτο κριτήριο τα χρήματα και στον χώρο γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν δεν αισθάνομαι καλά με κάτι δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω όσα χρήματα και αν μου δώσουν. Είχα τακτοποιηθεί για κανένα χρόνο αλλά για κακή μου τύχη πουλήθηκε το σπίτι οπότε είμαι σε φάση μετακόμισης πάλι».