Με μίνι φούξια φόρεμα γεμάτο στρας - Απαστράπτουσα η Μαρίνα Πατούλη δίπλα στον Βλάσση Χολέβα

Έκλεψε όλα τα βλέμματα στην νέα κοινή έξοδό τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με μίνι φούξια φόρεμα γεμάτο στρας - Απαστράπτουσα η Μαρίνα Πατούλη δίπλα στον Βλάσση Χολέβα

Νέα αρχή φαίνεται πως έχει κάνει στην ζωή της η Μαρίνα Πατούλη μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη, μιας και η ίδια έχει ήδη βρει τον έρωτα στα μάτια ενός νέου άντρα, του γνωστού σχεδιαστή μόδας, Βλάσση Χολέβα.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, είναι μαζί τον τελευταίο καιρό και πέρα από σύντροφοι είναι και συνεργάτες, και αυτό γιατί η Μαρίνα Πατούλη πρόκειται να κυκλοφορήσει την δική της σειρά με ρούχα.

Το ζευγάρι είναι συνεχώς μαζί και αρκετά συχνά κάνουν δημόσιες κοινές εμφανίσεις, με την τελευταία και πιο πρόσφατη να είναι στο πάρτι γενεθλίων μιας φίλης τους. Ο Βλάσσης Χολέβας και η Μαρίνα Πατούλη συγκεκριμένα παρευρέθηκαν μαζί με πολλούς ακόμα γνωστούς στο μαγαζί όπου γίνονταν το πάρτι, με τον ίδιο να απαθανατίζει την Μαρίνα Πατούλη σε ξέφρενες στιγμές.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πρόεδρος της UNESCO πέρα από ευτυχισμένη είναι και απαστράπτουσα, μιας και έχει επιλέξει να φορέσει ένα μίνι φούξια φόρεμα, γεμάτο στρας!

Η νέα κοινή εμφάνιση Πατούλη - Χολέβα

Ο Βλάσης Χολέβας πριν την Μαρίνα Πατούλη υπήρξε παντρεμένος

Μπορεί οι φήμες να τον θέλουν σε σχέση με την Μαρίνα Πατούλη και ειδικά η ανάρτηση που έκανε η ίδια να τις έχει φουντώσει ακόμη περισσότερο και πολλά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως έτσι την επιβεβαίωσε, ωστόσο, ο Βλάσης Χολέβας πριν πολλά χρόνια υπήρξε όχι απλά σε σοβαρό σχέση αλλά και παντρεμένος.

Συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής έζησε έναν όμορφο έρωτα με την Άννα Βελοσόφσκι, με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Μια κόρη η οποία μένει μετά το διαζύγιο των γονιών της στην Γερμανία με την μαμά της.

«Έχουμε χωρίσει, αλλά είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι και καλά μαζί με μία υπέροχη επικοινωνία», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη του. «Το μεγαλύτερο βάρος το έχει η Άννα γιατί είναι μαζί στη Γερμανία. Δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο πολύ, κάθε φορά που τη βλέπω σφίγγεται η καρδιά μου. Από πλευράς σχολείων και περιβάλλοντος είναι καλύτερα (στη Γερμανία), αλλά δεν παύει να είναι μακριά ο μπαμπάς του», είχε εξομολογηθεί.

Βλάσης Χολέβας πρώην σύζυγος