Νέα αρχή για τη Μαρίνα Πατούλη - Η ανάρτησή της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέα αρχή για τη Μαρίνα Πατούλη - Η ανάρτησή της

Η Μαρίνα Πατούλη έχει αποφασίσει να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και έτσι σε λίγο καιρό πρόκειται να κυκλοφορήσει την πρώτη συλλογή ρούχων της μαζί με τον Βλάσση Χολέβα. Αυτός ήταν και ο λόγος που ταξίδεψαν μαζί στο Παρίσι, για να διαλέξει υφάσματα η Μαρίνα Πατούλη για τα ρούχα της.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως λόγω της κατάστασης που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία, η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισε να αναβάλλει για λίγο την παρουσίαση συλλογής ρούχων της.

Η ίδια βέβαια την ίδια στιγμή δείχνει να είναι πραγματικά ενθουσιασμένη με το νέο της εγχείρημα και έτσι θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα από τα πρώτα κομμάτια της συλλογής της. Πρόκειται για ένα μπλε, άκρως εντυπωσιακό φόρεμα, το οποίο «φωνάζει» από χιλιόμετρο Μαρίνα Πατούλη!

Το μόνο που μένει λοιπόν είναι και επίσημα η εμφάνιση της συλλογής της, η οποία αναμένεται να είναι απλά φαντασμαγορική!

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Μαρίνα Πατούλη σειρά ρούχων

«Άνοιξα ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου»

Μετά το ταξίδι στο Παρίσι που πραγματοποίησε η Μαρίνα Πατούλη με τον φημολογούμενο σύντροφό της Βλάση Χοβέλα, η ίδια επισκέφθηκε την Μύκονο. Η Μαρίνα Πατούλη φαίνεται πως έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω όλες τις δυσάρεστες στιγμές μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη και να προχωρήσει στη ζωή της.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από τις αναρτήσεις που κάνει καθημερινά μέσα από τα social media, ειδικά από την τελευταία που έκανε το βράδυ της Κυριακής 20/12, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Σήμερα, έκλεισα την πόρτα στο παρελθόν και άνοιξα την πόρτα στο μέλλον. Πήρα μια βαθιά ανάσα και άνοιξα ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Να δουλεύεις πάνω σε αυτό που σε κάνει χαρούμενο» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρίνα Πατούλη.