Οι πρώτες δηλώσεις Μαρίνας Πατούλη και Βλάση Χολέβα μετά το ταξίδι τους στο Παρίσι - «Αφού με ανέχεται...»

Τι είπαν για τη συνεργασία τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι πρώτες δηλώσεις Μαρίνας Πατούλη και Βλάση Χολέβα μετά το ταξίδι τους στο Παρίσι - «Αφού με ανέχεται...»

Μετά το ταξίδι τους στο Παρίσι (δείτε φωτογραφίες) η Μαρίνα Πατούλη και ο Βλάσης Χολέβας γύρισαν στην Ελλάδα και έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις σχετικά με το λόγο του ταξιδιού που πραγματοποίησαν. Οι δυο συνεργάτες μάλιστα, απάντησαν στο τι συμβαίνει ανάμεσα τους. Αν τελικά είναι ζευγάρι ή όχι.

Οι δηλώσεις Πατούλη - Χολέβα για το ταξίδι στο Παρίσι

«Ξεποδαριαστήκαμε για να διαλέξει υφάσματα η Μαρίνα» είπε χαρακτηριστικά αρχικά ο σχεδιαστής. Στη συνέχεια, η αγαπημένη Μαρίνα ρωτήθηκα αν είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

«Είμαστε πάρα πολύ καλοί συνεργάτες, έχουμε εξαιρετική επικοινωνία, πολύ καλό χιούμορ. Αυτό μπορώ να σας πω. Αφού με ανέχεται ταιριάζουμε» είπε ενώ για τον Άγιο Βαλεντίνο σχολίασε: «Αυτή την εμπορική γιορτή τη σιχαίνομαι».

Η φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη από το Παρίσι που έκανε χαμό

Πριν λίγες ημέρες Πατούλη - Χολέβας ανακοίνωσαν πως ετοιμάζουν μια νέα κολεξιόν ρούχων με ονομασία Marina by Vlassi Holeva και βρίσκονται στην προετοιμασία της.

Μπορεί οι φήμες να τους ήθελαν ζευγάρι, μετά το διαζύγιο της προέδρου της Unesco με τον σύζυγό της Γιώργο Πατούλη, όμως κανείς δεν το έχει επιβεβαιώσει ακόμη. Αντιθέτως άλλοι λένε πως απλά πρόκειται για δυο πολύ καλούς φίλους.

Στα social media δεν διστάζουν να κάνουν κοινές αναρτήσεις μιας και είναι συνεργάτες. Ωστόσο, στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της η Μαρίνα Πατούλη ποζάρει μόνη της, φορώντας ένα καταπληκτικό μίνι μαύρο φόρεμα. Μάλιστα, μέσα σε 20 λεπτά κατάφερε να αποσπάσει δεκάδες likes.

«Οι άνθρωποι που υπάρχουν στη ζωή μας είναι η πυξίδα προς τον προορισμό της αληθινής ευτυχίας κ ολοκλήρωσης. Με τις συγκινητικές ολόθερμες ευχές σας πλημμυρίσατε την ψυχή μου με αγάπη, χαρά κ δύναμη!!!Από την Πόλη του Φωτός, το μαγικό Παρίσι σας στέλνω ένα μεγάλο ευχαριστώ κ την αμέριστη αγάπη μου».