Τζένη Διαγούπη: «Έχω κατουρηθεί επάνω μου στο θέατρο...» - Η ξεκαρδιστική εξομολόγηση της ηθοποιού

Τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Τζένη Διαγούπη: «Έχω κατουρηθεί επάνω μου στο θέατρο...» - Η ξεκαρδιστική εξομολόγηση της ηθοποιού

Η Τζένη Διαγούπη, μίλησε στην κάμερα του «Happy Day», το πρωί της Τετάρτης 2/3, για τη συμμετοχή της στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» της ΕΡΤ, το bullying, αλλά και για τον έρωτα. Μάλιστα, η ίδια πρόσφατα είχε ενοχληθεί αρκετά με την ερώτηση που της είχαν κάνει στον αέρα του Love It σχετικά με την απόκτηση ενός παιδιού.

Οι δηλώσεις της Τζένης Διαγούπη

«Έχω κατουρηθεί επάνω μου στο θέατρο, πώς να το πω… έχω κάνει τσίσα. Προσπαθώ να οργανώνομαι, να μην κρατιέμαι και να πηγαίνω τουαλέτα γιατί με έχει προδώσει πολλές φορές αυτό. Δεν με έχουν φιλήσει ποτέ στην τηλεόραση, δεν είμαι η γυναίκα θρίαμβος και όλεθρος. Δεν έχω κάνει ερωτικές σκηνές στην τηλεόραση για να ξέρω.

Είμαι ελεύθερη. Μπορεί να έχω ερωτευτεί και δύο φορές στη ζωή μου. Δεν φλερτάρω γιατί έχει COVID. Δεν βάφτηκα για τη συνέντευξη. Δεν βάζω φίλτρα. Άντε και βάζεις φίλτρα, δεν θα σε δουν από κοντά κάποια στιγμή; Έχω κλείσει ραντεβού μέσω social αλλά δεν προχώρησε», είπε χαρακτηριστικά η Τζένη Διαγούπη και πρόσθεσε γελώντας: «Μου στέλνουν μηνύματα. Συνήθως ρωτάνε τι κάνεις τώρα και απαντώ ''σιδερώνω''».

Γιατί τελικά η ηθοποιός δεν έκανε παιδί;

Τη σιωπή της έσπασε, η αγαπητή στο κοινό Τζένη Διαγούπη στο "Ποιος είναι Πρωινιάτικα". Την υπερταλαντούχα ηθοποιός την οποία έχουμε γνωρίσει από πολλές τηλεοπτικές σειρές, πλέον απολαμβάνουμε να βλέπουμε στον "Χαιρέτα μου τον πλάτανο".

Στην συνέντευξη της, το πρωί της Πέμπτης 03/02, στο Open,μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια, και με κάποιο ελαφρύ παράπονο και αγανάκτηση, για όσους την ρωτάνε γιατί δεν έκανε παιδί, για τα κιλά της, αλλά και για το ρόλο της στη σειρά στην καθημερινή σειρά.

«Είναι ένα προσωπικό ζήτημα ότι δεν έχω κάνει παιδί, αλλά το είχα συνειδητοποιήσει από πολύ μικρή. Ήμουν στα 33 όταν το έμαθα. Μικρή ήμουν στα 33, δεν ήμουν και πολύ μεγάλη. Αυτό είναι μια αλήθεια η οποία έγινε, βλέπουμε τι μπορούμε να κάνουμε παρακάτω.

Το διαχειρίστηκα πάρα πολύ καλά γιατί είχα και στήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων μου. Κάποιες φορές αισθάνομαι σαν να μην το έχω ζήσει αυτό, σαν να μην έχει συμβεί»

«Το είπα γιατί κουράστηκα πια. Είμαι 47 χρονών και σε ρωτάει ο άλλος «γιατί δεν έχεις κάνει παιδί;». Οι απαντήσεις είναι ή γιατί δεν μπορώ ή γιατί δεν θέλω ή γιατί δεν ξέρω τι να πω άλλο. Βαρέθηκα να με ρωτάνε συνέχεια»