«Δεν αφαιρείται το δικαίωμα να έχουμε άποψη..» - Η ''σκληρή'' απάντηση του Γιαννόπουλου στον Δάντη

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Δεν αφαιρείται το δικαίωμα να έχουμε άποψη..» - Η ''σκληρή'' απάντηση του Γιαννόπουλου στον Δάντη

Ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος βρίσκεται σε σχέση με την Ασημίνα Χατζηανδρέου του Survivor 5, στηρίζει καθημερινά την αγαπημένη του μέσα από τα social media, με όποιον τρόπο μπορεί. Πέρα από τις συνεχείς αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, ο δημοφιλής τραγουδιστής, κατάφερε να αποστείλει ένα μήνυμα αγάπης στην σύντροφό του, το οποίο η ίδια έλαβε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, με την νίκη της ομάδας της στο έπαθλο επικοινωνίας.

Πρόσφατα, ο Χρήστος Δάντης σε μια ανάρτησή του είχε ''επιτεθεί'' στην εκπομπή Love It γράφοντας: «Ασημίνα πόσο πόλεμο θα φας και θα αντέξεις; Σε θαυμάζω. Φυσικά αύριο η εκπομπή Love it θα είναι κλασικά υπέρ της Σταυρούλας και κατά της Ασημίνας, ενώ θα έπρεπε σαν εκπομπή του ΣΚΑΙ να είναι αμερόληπτη».

Αυτές τις δηλώσεις θέλησε να σχολιάσει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, απαντώντας στον τραγουδιστή εξήγησε ότι δεν έχει καμία σχέση η εκπομπή με το ριάλιτι επιβίωσης και παρά το γεγονός ότι προβάλλονται στο ίδιο κανάλι και σαν άνθρωποι έχουν κάθε δικαίωμα να εκφέρουν άποψη για τα όσα γίνονται.

Η απάντηση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου στον Χρήστο Δάντη

«Μιας και έγραψε κάτι ο Χρήστος Δάντης δημόσια για την εκπομπή, θα πρέπει και εγώ αγαπητέ φίλε – 35 χρόνια φιλίας είναι αυτά δεν θα με παρεξηγήσεις – να σου πω ότι κατά την άποψή μου (ζητάω την άδεια και από την Ιωάννα) ότι η συγκεκριμένη εκπομπή που φιλοξενείται από το ίδιο κανάλι που μεταδίδει το Survivor, αυτό δεν αφαιρεί το δικαίωμα της εκπομπής να έχει άποψη.

Το ότι έχουμε άποψη πολλές φορές – δυσάρεστη για κάποιους παίκτες – αυτή η δυσάρεστη άποψη δημιουργείται από τα πεπραγμένα των παικτών. Το ότι έχουμε μερικές φορές δυσάρεστη άποψη δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε αντικειμενικοί. Επίσης το ότι στο ίδιο κανάλι φιλοξενείται το Survivor δεν αφαιρεί το δικαίωμα να έχουμε άποψη. Δεν είμαστε λοβοτομημένοι. Δεν γίνεται να έχουν οι άλλες εκπομπές άποψη και εμείς να μην έχουμε. Με στεναχώρησε αυτό το πράγμα από τον Χρήστο και του απαντάω δημόσια» είπε χαρακτηριστικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Η αποθέωση του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα

Την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη έχει επιβεβαιώσει η Ασημίνα εδώ και μερικά επεισόδια του Survivor 5, μια σχέση που έχει συζητηθεί αρκετά, μιας και έχουν αρκετά χρόνια διαφορά.

«Μου έχει λείψει πάρα πολύ. Δεν θέλω να κλαίω. Μου είχε πει να μην κλαίω γιατί είμαι άσχημη όταν κλαίω και συνέχεια κλαίω και δεν τον έχω ακούσει σε καμία περίπτωση. Ήταν το στήριγμά μου εκεί έξω. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου αλλά όταν έρχεται αυτό το έπαθλο σηκώνομαι το πρωί και τρέμω ολόκληρη. Όταν είναι το έπαθλο επικοινωνίας στους στόχους έχω πάρα πολύ άγχος», είχε πει η Ασημίνα πριν μερικές πριν την έναρξη του αγωνίσματος.

Όταν μάλιστα, την είδαμε να αγωνίζονται με τον Άρη Σοϊλέδη, τον πιο δυνατό παίκτη των Διασήμων και φυσικά ο Χρήστος Δάντης την αποθέωσε δημόσια, μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.

«Αυτό που έκανες σήμερα δε γίνεται κορίτσι μου! Respect Βουνό!», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Η αποθέωση του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα