«Είναι αυτοκτονικές!» - "Άστραψε και βρόντηξε" ο Ρένος Χαραλαμπίδης για τις δηλώσεις Ρουβά προς Λιγνάδη

Οι δηλώσεις του ηθοποιού στο Πρωινό

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είναι αυτοκτονικές!» -

Μπορεί να πέρασε λίγο χρονικό διάστημα από τις δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον σάλο που προκάλεσε, ωστόσο βρίσκονται συχνά στο προσκήνιο και σχολιάζονται από άλλους συναδέλφους του.

Στην κάμερα του Πρωινού, το πρωί της Τετάρτης 2/3, απάντησε στις δηλώσεις των δημοσιογράφων, ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η απάντηση του ήταν αφοπλιστική, καθώς δεν συνηθίζει να μασάει τα λόγια του, όταν ερωτήθηκε για το επίμαχο θέμα.

Ο ηθοποιός υποστήριξε πως ο Σάκης Ρουβάς μάλλον μπερδεύτηκε και πως οι δηλώσεις του ήταν «αυτοκτονικές», ενώ παράλληλα τόνισε πως πρέπει να αφήσουμε στην άκρη το αν κάποιος έχει ή όχι ταλέντο και να ασχοληθούμε με τους λόγους για τους οποίους είναι υπόδικος.

"Καταπέλτης" ο Ρένος Χαραλαμπίδης για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά

«Αν κάποιος, όπως ο Σάκης Ρουβάς εκφράζει προσωπικές απόψεις που είναι προκλητικές, καλά θα κάνουμε να μην είμαστε επιθετικοί αλλά σκεπτικοί. Προσπάθησα εκ του μακρόθεν να τον ψυχολογήσω, είδα έναν άνθρωπο, ο οποίος μπερδεύτηκε. Σίγουρα δεν ήθελε να κάνει κακό. Ήταν μια αυτοκτονική δήλωση.

Ο Σάκης Ρουβάς παρασύρθηκε από κάτι που μόνο αυτός ξέρει. Το να υπερασπιστούμε τον Λιγνάδη γιατί ζει μια κόλαση, είναι σαν να λέμε ότι κάποιον που σκοτώνει τον πατέρα του τον λυπόμαστε γιατί είναι ορφανός.

Δεν είναι σωστό σε θέματα που αφορούν την εγκληματικότητα να αναμειγνύουμε θέματα που αφορούν την τέχνη. Έχουμε περιπτώσεις εγκληματιών είτε είναι καλλιτέχνες είτε όχι ή τελοσπάντων ακόμα και αν δε μπορούμε να πούμε εγκληματίες, ανθρώπων που είναι υπόδικοι για εγκληματικές πράξεις. Ας αφήσουμε στην άκρη τη δουλειά μας, την τέχνη μας, το ταλέντο που υπάρχει ή δεν υπάρχει. Τώρα μιλάμε καθαρά για ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί για εγκληματικές πράξεις» είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

«Σιγά τους καλλιτέχνες, τι τρομερό έχουν κάνει;» - Το σχόλιό του για τον Λιγνάδη

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης το πρωί της Τρίτης 15/2. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Αν μετανιώσω που δεν παντρεύτηκα, θα το μάθω στα βαθιά γεράματα. Δε μετανιώνω, όμως, στον πρώτο απολογισμό. Θα ήθελα να γίνω πατέρας έχοντας εξασφαλίσει οικογένεια. Δεν είναι κατοικίδιο το παιδί, έχω σκυλάκι, τη Μιμίκα. Πέρασα κρίση στα 40. Δεν καβάλησα το καλάμι, όχι επειδή είμαι σεμνός, αλλά επειδή είχα τόσο μεγάλη φιλοδοξία, όλα μου φαίνονταν λίγα.

Ήταν πολύ μελαγχολικό άνθρωποι με τέτοιο κύρος να μην μπορούν να τιθασεύσουν την ανωμαλία τους. Με το MeToo ακόμα κι αυτοί που δε συρθήκαν στη δικαιοσύνη στιγματίστηκαν δίκαια. Ήταν μέτριοι ηθοποιοί που αυτοανακηρύχθηκαν βασιλιάδες και γελοιοποιήθηκαν. Αν δείτε αυτούς που είναι στη φυλακή, σιγά τους καλλιτέχνες, τι τρομερό έχουν κάνει;», σχολίασε ο ηθοποιός.