Κατερίνα Καινούργιου: ''Σπάει'' για πρώτη φορά τη σιωπή της σχετικά με το κόστος της κατάψυξης ωαρίων

«Το κόστος συντήρησης..»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: ''Σπάει'' για πρώτη φορά τη σιωπή της σχετικά με το κόστος της κατάψυξης ωαρίων

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για την απόφασή της να κάνει κατάψυξη ωαρίων, ώστε να μπορέσει όποτε εκείνη κρίνει σωστό να γίνει μητέρα. Στην σημερινή 2/3 εκπομπή, Super Κατερίνα και με αφορμή την συνέντευξη της Μάγδας Τσέγκου, η οποία είχε μιλήσει πρώτη για την περιπέτεια με την μητρότητα, προέτρεψε τις τηλεθεάτριες να κάνουν αυτό το βήμα στη ζωή τους ενώ αποκάλυψε και τη δική της εμπειρία.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για την κατάψυξη ωαρίων

«Εγώ σχεδόν όλα τα μηνύματα που έλαβα είναι μόνο θετικά. Και μάλιστα είναι πολλές οι κοπέλες που θέλουν να μπουν σε αυτή τη διαδικασία σε πολύ μικρότερη ηλικία. Γιατί ουσιαστικά είναι ένα δώρο στον εαυτό τους. Εγώ έτσι το λέω. Τα περισσότερα μηνύματα που μου στέλνουν αναφέρονται στο θέμα τους κόστους. Η αλήθεια είναι πως είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν επιχορηγείται…

Αυτό που θέλω να πω είναι πως αν το συζητήσετε με τον γιατρό σας και δει ότι πραγματικά δυσκολεύεστε, θα γίνει κάτι καλύτερο. Είναι η διαδικασία. Το κόστος συντήρησης δεν είναι κάτι. Στο εξωτερικό υπάρχουν πάρα πολύ μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες που το κάνουν δωρεάν στις υπαλλήλους τους. Μπείτε, ενημερωθείτε.

Κορίτσια κάντε το. Η μητρότητα είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Σε περίπτωση που θέλετε να γίνετε μελλοντικά μανούλες και για κάποιο λόγο το έχετε καθυστερήσει, να ξέρετε πως στην κατάψυξη υποβάλλονται γυναίκες που είναι στο τσακ να ξεκινήσουν χημειοθεραπείες.

Ψάξτε το και κάντε το. Η ταλαιπωρία είναι στο διάστημα των 15 ημερών που μπορεί να πάρετε ορμόνες. Εγώ λίγο με τις ενέσεις ψυχολογικά ταράχτηκα. Και σωματικά θα πρηστείς λίγο. Μετά θα λέτε πως “έκανα ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό μου”. Εγώ δε ξέρω τι θα μου φέρει το 2022, αλλά είπα πως το 2022 είναι σημαντική χρονιά για μένα γιατί έκανα αυτό το δώρο στον εαυτό μου», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την μητρότητα

Αγανακτισμένη είναι πλέον η Κατερίνα Καινούργιου με τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο θέατρο και τις αποκαλύψεις που γίνονται για όλο και περισσότερους ηθοποιούς. Αυτή τη φορά, με τους συνεργάτες της στην εκπομπή Super Κατερίνα, ασχολήθηκαν με τον πέμπτο ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμό.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως πλέον δεν αντέχει να διαβάζει τις δυσάρεστες ειδήσεις και όλα αυτά τα φρικτά που συμβαίνουν στη χώρα μας, ενώ δεν έκρυψε και την ανησυχία που έχει για τον κόσμο στον οποίο θα φέρει κάποια μέρα το παιδί της.

«Σας μιλάω σε ανθρώπινο κομμάτι. Κάθε μέρα μπαίνω στα σάιτ και διαβάζω τα θέματα για να δω τι γίνεται. Έχω φτάσει σε σημείο να μη θέλω να διαβάζω. Δηλαδή θέλω να κάνω ένα παιδί, αλλά μετά λέω σε αυτό τον κόσμο; Πού να έρθει αυτό το παιδί, να έχω το άγχος;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.