Μαντώ: «Αν πάψει να λειτουργεί η φωνή μου θα...»

Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Μαντώ: «Αν πάψει να λειτουργεί η φωνή μου θα...»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε, το μεσημέρι της Τετάρτης 2/3, η Μαντώ στην «Ελένη». Η κορυφαία τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της, η οποία ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν ακόμα μαθήτρια, αλλά και αποκάλυψε τον λόγο που θα σταματούσε το τραγούδι. Η ίδια, μάλιστα, πρόσφατα αποκάλυψε την περιπέτεια που είχε με την υγεία της εξαιτίας των εξαντλητικών διαιτών που έκανε. στο παρελθόν.

Οι δηλώσεις της Μαντούς

«Μπήκα από νωρίς στο χώρο και στη δισκογραφία. Ήταν δύσκολη τριετία για μένα μέχρι να τελειώσω το Λύκειο. Ευτυχώς οι καθηγητές μου έδειχναν κατανόηση, γιατί ήξερα ότι δούλευα παράλληλα. Το «Εμείς» ήταν ένα καλό ξεκίνημα για τον Αντώνη Ρέμο. Ένα τραγούδι που έμεινε ιστορικό, έγινε και ύμνος του Ολυμπιακού.

Είναι σημαντικό να μεγαλώνεις σωστούς ανθρώπους. Με βοήθησαν και οι γονείς μου πάρα πολύ, γιατί μία γυναίκα με δύο παιδιά και χωρισμένη, όπως κι εγώ, είναι πολύ δύσκολο να τα διαχειριστεί όλα αυτά. Ο έρωτας είναι πηγή ζωής και έμπνευσης. Αλλά πρέπει να προκύψει, δεν πατάς το κουμπί και έρχεται! Στην εποχή μας είναι λίγο δύσκολο το φλερτ, γιατί οι άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί. Πιστεύω ότι υπάρχει το ενδιαφερόμενο ανδρικό κοινό», είπε χαρακτηριστικά η Μαντώ και πρόσθεσε:

«Για να κάνει καριέρα κάποιος πρέπει να έχει επιτυχίες, αλλά το μουσικό υπόβαθρο και οι μουσικές γνώσεις δίνουν την διάρκεια. Αυτό είναι που κερδίζει την εκτίμηση του κοινού, γιατί το κοινό ξέρει να κρίνει πέρα από την επιτυχία. Αν πάψει να λειτουργεί η φωνή μου θα σταματήσω. Είμαι ευχαριστημένη με την πορεία μου. Δεν θα το κάνω με στενοχώρια αυτό, ξέρω ότι κάποια στιγμή θα κάτσω να απολαύσω τις δάφνες μου και θα κοιτάω πίσω στα πράγματα που έχω κάνει».

Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας για την συμμετοχή της στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε η Μαντώ, όπου αναφέρθηκε στην απόφασή της να αρνηθεί την πρόσκληση του Σπύρου Παπαδόπουλου να τραγουδήσει στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Η τραγουδίστρια, πριν από λίγο διάστημα, ήταν ξεκάθαρη από την αρχή για τη στάση της, θέλοντας να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, αλλά και σχόλια.

«Όλοι οι τραγουδιστές έχουμε υπογράψει μια σύμβαση, η οποία έχει σταλεί και στα κανάλια τους τελευταίους μήνες και λόγω της πανδημίας. Οι καλλιτέχνες, γενικότερα, πρέπει να αμείβονται όταν παρουσιάζουν ζωντανά τη μουσική τους και κάτι τέτοιο δεν ήταν στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εκπομπής. Εγώ αρνήθηκα να πάω», ανέφερε για την εκπομπή του ΣΚΑΪ στην πρωινή εκπομπή.

«Δεν το έκανα για να δημιουργήσω θόρυβο, το έκανα απλά για να αφυπνίσω τους συναδέρφους να μη δέχονται να τραγουδούν ζωντανά χωρίς αμοιβή», συμπλήρωσε.