Πόλεμος Ουκρανία: Σπάραξε στο κλάμα η Τατιάνα Στεφανίδου - «Λυπάμαι πολύ γι’ αυτή την αγριότητα που ζείτε»

«Λυπάμαι πολύ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πόλεμος Ουκρανία: Σπάραξε στο κλάμα η Τατιάνα Στεφανίδου - «Λυπάμαι πολύ γι’ αυτή την αγριότητα που ζείτε»

Οι δυσάρεστες εξελίξεις δεν έχουν τέλος στον πόλεμο της Ουκρανίας καθώς όλος ο πλανήτης έχει μείνει με κομμένη την ανάσα. Πιο συγκεκριμένα, η Τατιάνα Στεφανίδου το μεσημέρι της Πέμπτης 2/3 δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εαυτό της στην εκπομπή «T-Live» μετά από την εξομολόγηση του πατέρα Βασίλειου για όσα βιώνει τις τελευταίες ημέρες.

Η ίδια δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Κάποιες γυναίκες έχουν πάρει όπλα και πηγαίνουν και πολεμάνε. Μικρά παιδιά πηγαίνουν και πολεμάνε» είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας Βασίλειος. «Πονάμε μαζί σας, αυτό θέλω να σας πω. Λυπάμαι πολύ γι’ αυτή την αγριότητα που ζείτε. Κι εγώ και όλοι μας. Λυπάμαι πολύ»,

Το κλάμα της Τατιάνας Στεφανίοδου on air

''Λύγισε'' η διερμηνέας της ΕΡΤ μεταφράζοντας το διάγγελμα του Ζελένσκι

Οι εξελίξεις στον πόλεμο που γίνεται στην Ουκρανία είναι συνεχείς, ενώ μάλιστα ανακοινώθηκαν τα οικονομικά μέτρα και οι περιορισμοί της Ρωσικής κυβέρνησης για τις επιχειρήσεις που θέλουν να φύγουν από την χώρα. Πριν λίγο η νέα ομιλία του Βολοντιμίρ Ζελένσκι στο Ευρωκοινοβούλιο ήταν αρκετά συγκινησιακά φορτισμένη, με αποτέλεσμα όλοι οι παρευρισκόμενοι να μένουν άφωνοι.

Ειδικότερα η διερμηνέας της ΕΡΤ, η οποία έπρεπε εκείνη την στιγμή να μεταφέρει την ομιλία του προέδρου της Ουκρανίας και καθώς μετέφραζε την ομιλία του ''έσπασε'' καθώς δεν μπορούσε από τον την συγκίνησή της να συνεχίσει τη δουλειά της με ευκολία.

«Δεν σας ακούω καλά γιατί πέφτουν πύραυλοι αυτή τη στιγμή. Δεν ακούω καλά…Ήταν ένα τραγικό πρωινό. Αυτό είναι το τίμημα της ελευθερίας;», είπε ενώ λίγο αργότερα φορτίστηκε και πάλι όταν ο πρόεδρος της Ουκρανίας ανέφερε:

«Κανείς δεν μπορεί να βγει ή να μπει. Αλλά πιστέψτε με όμως δεν θα πω πλατεία, κάθε πλατεία ονομάζεται πλατεία Ελευθερίας σε κάθε πόλη της χώρας μας. Κανείς δεν θα μας λυγίσει. Είμαστε δυνατοί. Είμαστε Ουκρανοί. Θέλουμε να δούμε τα παιδιά μας ζωντανά. Χθες σκοτώθηκαν 16 παιδιά και πάλι ο Πούτιν θα πει ότι είναι κάποιο λάθος».