Θάλεια Ματίκα: Αποκάλυψε το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου της με τον Τάσο Ιορδανίδη

«Είναι πολύ εύκολο για μας...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Θάλεια Ματίκα: Αποκάλυψε το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου της με τον Τάσο Ιορδανίδη

Μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ, με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Θέλω να σου κρατώ το χέρι» στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της Τάσο Ιορδανίδη, παραχώρησε η Θάλεια Ματίκα, αποκαλύπτοντας το μυστικό της σχέσης τους. Οι δυο τους είναι παντρεμένοι εδώ και 11 χρόνια, ενώ κουμπάρος τους ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου σύμφωνα με την Θάλεια Ματίκα

Υπάρχει τελικά μυστικό για μια τέλεια σχέση;

Νομίζω το μυστικό είναι το να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου και να επικοινωνείς ουσιαστικά μαζί του σε όλα τα επίπεδα. Τα πρώτα στοιχεία που σε έλκουν σε έναν άνθρωπο όπως η ομορφιά ή το χιούμορ, ξεθωριάζουν με τον καιρό. Όταν όμως τα χρόνια περνούν, μένει, το να μπορούν οι εγκέφαλοι να επικοινωνούν και να συνεννοούνται.

Κρατάτε και οι δυο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά και την ιδιωτική σας ζωή. Πόσο εύκολο είναι αυτό για τα αναγνωρίσιμα πρόσωπα;

Είναι πολύ εύκολο για μας. Όταν μας προτείνουν να κάνουμε οικογενειακές φωτογραφίσεις το έχουμε αρνηθεί και βάζουμε τα όριά μας. Άλλωστε δε ζούμε και σε καμιά χώρα που σε κυνηγούν οι παπαράτσι. Κι αν συνέβαινε σε κάποιους παλιότερα, εμείς δεν ανήκαμε και δεν ανήκουμε σε αυτούς.

Οι δηλώσεις της Θάλειας Ματίκα και του Τάσου Ιορδάνη

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «DOT» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ. Οι δυο τους δεν δίστασαν να μιλήσουν για όλους και για όλα αφού αναφέρθηκαν στη σχέση τους αλλά και το πως η ηθοποιός τον υποστήριξε όταν προσπάθησε να χάσει κάποια κιλά.

Με αφορμή την συμμετοχή του γνωστού ηθοποιού στη σειρά του Mega «Η γη της Ελιάς» αποκάλυψε πως θέλησε να χάσει τα παραπάνω κιλά που είχε. Μάλιστα η σύζυγός του ανέφερε χαρακτηριστικά πως: Ο Τάσος όλα αυτά τα χρόνια που ήταν στο επιχειρείν του θεάτρου είχε αφήσει παρά πολύ το κομμάτι της εμφάνισης του.

Το είχε παραμελήσει τρομερά, δεν προλάβαινε, ξεσπούσε στις ένοχες απολαύσεις της ζωής. Κρυβόταν πίσω από ρόλους, κάποια στιγμή στην καραντίνα τα πράγματα έφτασαν στο αμήν, σε σημείο που εγώ που δεν ασχολούμαι με αυτά του είπα “Τάσο πρέπει οπωσδήποτε κάτι να γίνει”. Του χτύπησα το καμπανάκι πολλές φορές».

Από την άλλη ο Τάσος Ιορδανίδης έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση: «Θαυμάζω την ακεραιότητά της. Το λέω πάντα όταν με ρωτάνε. Δεν έχω συναντήσει πιο ακέραιο άνθρωπο από την κυρία.

Δεν πρόκειται ποτέ για το συμφέρον της και το συμφέρον κάποιου δικού της, όσο και να αγαπάει τον εαυτό της και όσο και να αγαπάει και τους γύρω της, να αδικήσει κάποιον.

Επίσης έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο όλα αυτά τα χρόνια σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Η Θάλεια είναι ουσιαστικά καλή μάνα. Εγώ δεν είμαι τόσο καλός άνθρωπος όσο η Θάλεια».