The 2night show: Ο Αντίνοος Αλμπάνης καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Όλα όσα θα δούμε απόψε (2/3)

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The 2night show: Ο Αντίνοος Αλμπάνης καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Απόψε στις 23:45, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο The 2Night Show τον Αντίνοο Αλμπάνη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός δηλώνει πως του αρέσει να παίρνει, πλέον, θέση στα κοινωνικά θέματα που τον απασχολούν, μιλάει για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του το πρόβλημα της υγείας του, αλλά και για το πόσο άλλαξε τη συμπεριφορά του.

Θυμάται τις απορρίψεις που έχει εισπράξει στη δουλειά του, αλλά και την ταπείνωση που έχει νιώσει σε συνεργασίες του. Τι κοινό μοιράστηκαν στο παρελθόν με τον Δημήτρη Λάλο και πότε συναντήθηκαν πάλι οι δρόμοι τους; Επίσης, περιγράφει με ενθουσιασμό την τηλεοπτική του συνάντηση με τη Χάρις Αλεξίου, στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Τέλος, επιδίδεται ,για πρώτη φορά, σε έναν αγώνα μουσικών γνώσεων με αντίπαλο τον Γρηγόρη!

Στην παρέα του «The 2Night Show» έρχεται και η Αλεξία Μουστάκα, η ηθοποιός που δεν «κουβαλάει» μόνο το βαρύ όνομα των γονιών της, αλλά και μια δυνατή ιστορία ζωής. Κόρη του Σωτήρη Μουστάκα και της Μαρίας Μπονέλου, μοιράζεται όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές που έζησε μαζί τους.

Η δυνατή αγάπη των γονιών της, τα ποιήματα που αντάλλασσαν καθημερινά, η ασθένεια της μητέρας της, η οποία δεν τους αναγνώριζε για χρόνια, και η σχεδόν ταυτόχρονη απώλειά τους. Ποιο είναι το μοναδικό ενθύμιο που κράτησε από τον αγαπημένο της πατέρα; Γιατί δεν αποκαλύπτει εύκολα την «ταυτότητά» της όταν συστήνεται; Τέλος, μοιράζεται τη δική της εμπειρία #MeToo και στέλνει το δικό της μήνυμα.

To trailer του The 2night Show με τον Αντίνοο Αλμπάνη

«Έχω δει τους διπλανούς μου στους θαλάμους και...» - Συγκλονίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης

Στην εκπομπή Κυψέλη βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Τρίτης 15/2 ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους που θέλει να μιλάει για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Δεν είναι καθόλου εύκολο να πηγαίνω σε μια εκπομπή και να μιλάω για την περιπέτεια της υγείας μου. Κάθε φορά που ακούω ότι αποτελώ παράδειγμα επιφορτίζομαι με κάτι που με αγχώνει. Έχω την αρχή να μην απαγορεύω ποτέ σε έναν δημοσιογράφο να μου κάνει μια ερώτηση και όσο και να ζορίζομαι εγώ ή να στεναχωριέμαι γιατί έρχομαι σε επαφή με τις αναμνήσεις εκείνης της περιόδου που δεν είναι καθόλου ευχάριστες, όταν θα μου έρθει έστω ένα μήνυμα στο τέλος της ημέρες λες ότι κάπως αξίζει ο κόπος.

Έχω δει τους διπλανούς μου στους θαλάμους και έχω δει τι ανάγκες έχουν αυτοί οι άνθρωποι ξέρω τι σημαίνει να θες μια παρηγοριά. Κι αν στο πρόσωπό μου βλέπουν την υγεία ή κάποιον που κατάφερε να ξεπεράσει τον σκόπελο, είναι όμορφο. Γιατί και εγώ όταν περνούσα τη διαδικασία του καρκίνου, προσπαθούσα να βρω ανθρώπους και πρότυπα.

Έπαιρνα δύναμη, είναι ωραίο να παίρνεις δύναμη από άλλους ανθρώπους. Είμαστε σε μια περίοδο εξωστρέφειας, πρέπει να μοιραζόμαστε τα πράγματα. Δεν είμαστε άτρωτοι, βαλλόμαστε από τους ίδιους κινδύνους» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.