Ξέσπασε η Συνατσάκη κατά του Κούγια: «Το ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης και όχι εκείνος...»

Η "αιχμηρή" ανάρτηση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Συνατσάκη κατά του Κούγια: «Το ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης και όχι εκείνος...»

Με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις που παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Τετάρτης 2/3, καθώς το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών κατήγγειλε τον γνωστό ποινικολόγο για συνεχή κακοποιητικό, ακραίο ρατσιστικό και τρανσφοβικό λόγο.

Έτσι λοιπόν, η Μαίρη Συνατσάκη η οποία είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει αρκετά να μιλάει, να ενημερώνει αλλά και να ενημερώνεται για διάφορα κοινωνικά θέματα δεν δίστασε να πάρει θέση για όλη την κατάσταση που υπάρχει γύρω μας, ενώ στη συνέχεια έγραψε για τον Αλέξη Κούγια: «Το ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι ο Κούγιας με ζουρλαίνει».

Οι αναρτήσεις της Συνατσάκη κατά του Κούγια στο instagram

Ανάρτηση Μαίρης Συνατσάκη

Μαίρη Συνατσάκη - Η ανάρτηση στο instagram

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια μετά την καταγγελία σε βάρος του

Για συνεχή κακοποιητικό, ακραίο ρατσιστικό και τρανσφοβικό λόγο, καταγγέλλει τον δικηγόρο, το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, με αφορμή δηλώσεις του στο Πρωινό. Όταν, μάλιστα, από την εκπομπή ενημέρωσαν τον κ. Κούγια για την καταγγελία που έχει γίνει εις βάρος του, εκείνος αναρωτήθηκε: «Υπάρχει η λέξη διεμφυλικός; Δεν το γνωρίζω και δεν γνωρίζω αν υπάρχει και αυτό το σωματείο».

Όταν ο δημοσιογράφος ανέφερε τα στοιχεία της διεύθυνσης του σωματείου, που βρίσκεται στη Λ. Συγγρού, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Αυτό το σωματείο πού αλλού θα μπορούσε να εδρεύει; Στη Συγγρού θα μπορούσε να εδρεύει. Μου είναι αδιάφορη η γνώμη κάποιων που δεν είναι στο περιβάλλον μου και δεν ασκούν επιρροή στον τρόπο που εγώ κάνω τη δουλειά μου σχεδόν 50 χρόνια. Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα».

Η Φαίη Σκορδά, η οποία είχε γουρλώσει τα μάτια, σχολίασε στη συνέχεια: «Ζητώ συγγνώμη που κοιτούσα στο κινητό μου και δεν παρακολουθούσαν με όλες τις αισθήσεις μου, αλλά διαβάζω κάποιες αναφορές που έχουν κάνει στο άρθρο 5… Δεν είναι απλό όλο αυτό που έχει γίνει».

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στο Πρωινό