Χιλιάδες τα likes στην ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη από το Ντουμπάι - Η πόζα που "αναστάτωσε"

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
 Χιλιάδες τα likes στην ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη από το Ντουμπάι - Η πόζα που

Η Ιωάννα Τούνη αναμφίβολα είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς είναι μια από τις πιο γνωστές Ελληνίδες influencer. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μαζί με την αγαπημένη της παρέα βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο Ντουμπάι που όπως αποκάλυψε και η ίδια το είχαν κανονίσει εδώ και αρκετό καιρό.

Η νυχτερινή ζωή στο Ντουμπάι είναι το κάτι άλλο και φυσικά η Ιωάννα το έζησε από πρώτο χέρι. Με την παρέα της βρέθηκε μάλιστα σε ελληνικό γλέντι όπου διασκέδασε με την ψυχή της. Μάλιστα, όπως φαίνεται είναι ο αγαπημένος της προορισμός καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε εκεί μιας και πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει τα έξοδά της από το ταξίδι της.

Η ίδια δημοσίευσε αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι της στο Ντουμπάι ωστόσο μια ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους "κέντρισε" τις εντυπώσεις καθώς συγκέντρωσε πάνω από 100 χιλιάδες likes καθώς πόζαρε μέσα σε πισίνα πολυτελούς καταλύματος για να ευχηθεί «καλό μήνα» σε όλους.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

«Ήμουν σίγουρη ότι θα βγω με ένα στόκο!»

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν με τίποτα! Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη και το Δημήτρη Αλεξάνδρου που είνα ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της showbiz αυτή τη στιγμή, και παρότι δέχονται και αυτοί κατά κάποιο τρόπο "πόλεμο" από τα social media, δεν τους πτοεί και συνεχίζουν αγαπημένοι.

Το ζευγάρι έχει περάσει πολλά, τα οποία όχι μόνο δεν τους χωρίζουν αλλά τους δένουν περισσότερο με το πέρασμα του χρόνου, με αποκορύφωμα την δημόσια στήριξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Γολγοθά που περνάει η σύντροφος του, με το περιβόητο πλέον βίντεο που είχε διαρρεύσει πριν λίγα χρόνια.

Η Ιωάννα Τούνη ήταν καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου και με αφορμή την Ημέρα των Ερωτευμένων, και μίλησε για τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η ίδια αποκάλυψε λεπτομέρειες για την σχέση τους, πως ξεκίνησε και σε τι κατάσταση ήταν και οι δύο όταν γνωρίστηκαν αλλά και τι σκεφτόταν πριν βγει μαζί του ραντεβού.

Είναι πάντα αυθόρμητη στις συνεντεύξεις της, και αυτό φάνηκε όταν χαρακτηριστικά ανέφερε πως: "Ήμουν σίγουρη ότι θα βγω με έναν κούκλο στόκο!" και αυτό διότι δεν πίστευε πως μπορεί μια τόσο καλή εμφάνιση, να συνάδει με μια τόσο καλή ψυχή και έναν τόσο έξυπνο και καλλιεργημένο άνθρωπο, και αναφερόταν στον αγαπημένο της.

«Το πρώτο καιρό ήταν δύσκολο γιατί είχαμε βγει και οι δύο από χωρισμό...είμαστε όμορφα, πιο ώριμοι και κατασταλαγμένοι και μακάρι να πάνε όλα καλά» είπε για την εξέλιξη της σχέσης τους.

«Η συγκατοίκησή μας είναι δύσκολη γιατί γίνεται ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη» είπε το ζευγάρι.