«Με πιάνει η καρδιά μου…» - Η συγκινητική ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου με την οικογένειά της

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Με πιάνει η καρδιά μου…» - Η συγκινητική ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου με την οικογένειά της

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Έτσι λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια του MEGA μετά από κάποιες φωτογραφίες που της είχε στείλει ο αγαπημένος της ξάδερφος από την παιδική τους ηλικία, θέλησε να τις δημοσιεύσει στο Instagram.

Μάλιστα, μαζί με την ανάρτησή της έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο ξάδερφος μου ο Γιώργος, μου έστειλε πριν λίγο αυτές τις φωτογραφίες. Βλέπω τους γονείς μου, τους θείους μου, τα ξαδέρφια μου, με πιάνει η καρδιά μου. Παρατηρώ πως παλιότερα οι άνθρωποι όταν έβγαιναν φωτογραφίες δε γελούσαν, ίσως απλώς κάπως χαμογελούσαν.

Στεκόμασταν εκεί με μια περίεργη αμηχανία, χωρίς πόζες, χωρίς φίλτρα, κάπως σαν να ήμασταν μ έναν τρόπο υποχρεωμένοι να το κάνουμε για να τελειώνουμε. Ευτυχώς που το κάναμε. Έστω κι έτσι. Τώρα πια όλα είναι διαφορετικά. Ωστόσο εκτιμώ αυτήν τη δωρικότητα.

Κρύβει μέσα της μια λιτότητα και μια μεγαλοπρέπεια που λείπει ή έστω μου λείπει. Επίσης σκέφτομαι: δες μας, είμαστε ενωμένοι και σε καιρό ειρήνης. Έτσι πρέπει να είναι οι άνθρωποι παντού. Ενωμένοι σε Ειρήνη». Δείτε επίσης εδώ πως κυλάει η ζωή της μετά τον χωρισμό

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου

Η αποκάλυψη της Καραβάτου για το χωρισμό της στον αέρα της εκπομπής Τι λες τώρα

Στην σημερινή εκπομπή του «Τι λες τώρα» η Κατερίνα Καραβάτου προχώρησε σε μια εξομολόγηση on air για τον δικό της χωρισμό αλλά και για το μεγάλωμα των παιδιών της με αφορμή τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Στέλιος Διονυσίου στην κάμερα της εκπομπής του MEGA.

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Εγώ δεν μπορώ να σας μιλήσω γιατί ο δικός μου χωρισμός είναι πολύ πρόσφατος και μετρά κάποιους μήνες. Αλλά νομίζω ότι μόνο έτσι μπορεί να πάει κάτι μπροστά και να προστατεύσεις τα παιδιά που εσύ έχεις πάρει την ευθύνη κι έχεις φέρει στον κόσμο.

Δεν είναι μόνο ανδρικό προνόμιο, αυτό το σκεφτόμαστε κι εμείς οι γυναίκες συγγνώμη. Μα εγώ πως να μην το έχω σκεφτεί παιδιά; Δεν το σκέφτεσαι ποιος θα είναι ο επόμενος που θα είναι μαζί με τα παιδιά σου; Τι λες τώρα; Πρέπει να είσαι μόνο μπαμπάς;

Κι εμένα με αγχώνει η γυναικεία παρουσία στον χώρο που θα είναι η κόρη μου κι ο γιος μου. Τι σημασία έχει; Σε παρακαλώ είναι το άλφα και το ωμέγα κι αυτό είναι άλλη μια ευθύνη που έχουμε εμείς οι γονείς και που οι καταστάσεις τα έφεραν έτσι και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την οικογένειά μας».