Κατερίνα Καραβάτου: Πως κυλάει η ζωή της μετά τον χωρισμό - Στιγμιότυπα

Τρυφερές στιγμές για την παρουσιάστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καραβάτου: Πως κυλάει η ζωή της μετά τον χωρισμό - Στιγμιότυπα

Η Κατερίνα Καραβάτου μπορεί να πέρασε τους τελευταίους μήνες πολύ δύσκολα, αφού μετά το χωρισμό της από τον Κρατερό Κατσούλη, έφυγε από τη ζωή η μαμά της ενώ κόλλησε και κορωνοϊό, ωστόσο, τα παιδιά της είναι το μεγαλύτερο στήριγμα της.

Από την ημέρα που η ζωή της άλλαξε εντελώς μετά το διαζύγιο, όποτε ολοκληρώνει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις περνάει όλο το υπόλοιπο της ημέρας της με την Αέλια και τον μικρό Αρίωνα. Μπορεί να πέρασε μια άσχημη ψυχολογικά περίοδο όμως τα αγγελούδια της την βοηθούν να σταθεί στα πόδια της.

Οι νέες αναρτήσεις της Καραβάτου με τα παιδιά της

Πρόσφατα μάλιστα η τρυφερή μαμά με τα παιδάκι της πήγαν για αναρρίχηση. Η Κατερίνα Καραβάτου μπορεί να μην έκανε ωστόσο καμάρωνε τα παιδιά της από κάτω.

Έτσι κυλάει η ζωή της Κατερίνα Καραβάτου μετά τον χωρισμό

Κατερίνα Καραβάτου Αέλια Αρίωνας

Η αποκάλυψη της Καραβάτου για το χωρισμό της στον αέρα της εκπομπής Τι λες τώρα

Στην σημερινή εκπομπή του «Τι λες τώρα» η Κατερίνα Καραβάτου προχώρησε σε μια εξομολόγηση on air για τον δικό της χωρισμό αλλά και για το μεγάλωμα των παιδιών της με αφορμή τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Στέλιος Διονυσίου στην κάμερα της εκπομπής του MEGA.

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Εγώ δεν μπορώ να σας μιλήσω γιατί ο δικός μου χωρισμός είναι πολύ πρόσφατος και μετρά κάποιους μήνες. Αλλά νομίζω ότι μόνο έτσι μπορεί να πάει κάτι μπροστά και να προστατεύσεις τα παιδιά που εσύ έχεις πάρει την ευθύνη κι έχεις φέρει στον κόσμο.

Δεν είναι μόνο ανδρικό προνόμιο, αυτό το σκεφτόμαστε κι εμείς οι γυναίκες συγγνώμη. Μα εγώ πως να μην το έχω σκεφτεί παιδιά; Δεν το σκέφτεσαι ποιος θα είναι ο επόμενος που θα είναι μαζί με τα παιδιά σου; Τι λες τώρα; Πρέπει να είσαι μόνο μπαμπάς;

Κι εμένα με αγχώνει η γυναικεία παρουσία στον χώρο που θα είναι η κόρη μου κι ο γιος μου. Τι σημασία έχει; Σε παρακαλώ είναι το άλφα και το ωμέγα κι αυτό είναι άλλη μια ευθύνη που έχουμε εμείς οι γονείς και που οι καταστάσεις τα έφεραν έτσι και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την οικογένειά μας».