Δύσκολες ώρες για την Ελένη Ράντου - «Καλό σου ταξίδι...»

Η σπαρακτική ανάρτηση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Ελένη Ράντου - «Καλό σου ταξίδι...»

Δύσκολες ώρες βιώνει η γνωστή ηθοποιός, Ελένη Ράντου καθώς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook θέλησε να μοιραστεί μια δυσάρεστη είδηση. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αποχαιρέτησε με μία φωτογραφία τον «Μιμάκο» της και συγκινημένη παρατήρησε ότι η «οικογένεια» όλο και μικραίνει».

Μέσα στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλό σου ταξίδι Μιμάκο μου. Θυμάσαι το κρύο που φάγαμε στο Λονδινο Ιούλιο μήνα με 2 βαθμούς; Είμαι σίγουρη κι από εκεί που είσαι θα γελάς. Η οικογένεια όλο και μικραίνει Μιμάκο!» Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε γνωστοποιήσει πως βγήκε θετική στον κορωνοϊό.

Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου

«Περπατώντας στο δρόμο, ακούω μία κυρία να..» - Σοκάρει η Ελένη Ράντου με το περιστατικό που έζησε

Μάρτυρας ενός απίστευτου περιστατικού έγινε η Ελένη Ράντου και θέλησε να μοιραστεί τα όσα έζησε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η ηθοποιός με μια μακροσκελή ανάρτηση τους σόκαρε όλους.

Συγκεκριμένα, εξηγεί σε μεγάλο βαθμό τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην ελληνική κοινωνική, με την έκρηξη της βίας κατά των γυναικών.

«Σήμερα, περπατώντας στο δρόμο, ακούω μία κυρία να διαπληκτίζεται έντονα στο τηλέφωνο. Ένας τύπος την ακούει περνώντας και μονολογεί: "Σκάσε κυρά μου. Φταίμε εμείς μετά που σας σκοτώνουμε;". Κάποιοι περαστικοί γέλασαν. Το βρήκαν αστείο! Συνέχισα κι εγώ το δρόμο μου, σκεπτόμενη σχετικά με όλη αυτή την έκρηξη βίας εναντίον γυναικών, ότι μέχρι να φτάσουμε στο φόνο, στον εκβιασμό ή στην έκνομη πράξη, έχουν προηγηθεί χιλιάδες μικροί ανεπαίσθητοι βιασμοί για την καθεμία, χιλιάδες σεξιστικές συμπεριφορές, που όχι μόνο δεν τιμωρούνται, αλλά επιβραβεύονται.

Πολλές φορές κι από τις ίδιες τις γυναίκες. Αυτές οι μικρές καθημερινές στιγμές βίας, που έχουν μέσα τους βαθιά υποτίμηση και τεράστιο φόβο μη χαθεί ο έλεγχος από τα αντρικά χέρια. Ο κύριος στο δρόμο μπορεί να μην έκανε φόνο, βιασμό, εκβιασμό, αλλά μου έφερε την ίδια αποκρουστική αίσθηση», αποκάλυψε η Ελένη Ράντου που πρόσφατα γιόρτασε την κόρη της.

Σοκάρει η Ελένη Ράντου με το περιστατικό που έζησε στο δρόμο