Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Αντίνοου Αλμπάνη για τον καρκίνο - «Δεν μας χρωστάει η ζωή»

«Δεν ντρέπομαι πια να συζητάω»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Αντίνοου Αλμπάνη για τον καρκίνο - «Δεν μας χρωστάει η ζωή»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε στον καναπέ του The 2night Show το βράδυ της Τετάρτης 2/3 και μεταξύ άλλων έκανε ξανά αποκαλύψεις για την μάχη με τον καρκίνο. Ο ηθοποιός πάλεψε πολύ σκληρά τον τελευταίο χρόνο καθώς πέρασε τη δύσκολη αυτή ασθένεια και έδωσε ένα προσωπικό αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή.

Η περιπέτεια αυτή ήταν κάτι που ο Αντίνοος επέλεξε να κρατήσει κρυφό, καθώς την πρώτη φορά που του το ανακοίνωσε ο γιατρός, είχε μια πολύ περίεργη αντιμετώπιση. Σήμερα και ενώ όλα έχουν πάει πολύ καλύτερα, ξέρει πως δεν είναι μόνος του, αρκεί να επικοινωνεί αυτό που τον προβληματίζει!

Οι δηλώσεις του Αντίνοου Αλμπάνη στο The 2night Show

«Δεν ντρέπομαι πια να συζητάω, να κοιτάζω τους άλλους στα μάτια και να επικοινωνώ αυτό που μου συμβαίνει. Είναι ωραίο να μοιράζεσαι τη ζωή… Οι άνθρωποι μπορούν να σου συμπαρασταθούν στο βαθμό που εσύ τους το επιτρέπεις. Όταν δεν το επέτρεπα, τους άφηνα παρατηρητές, όταν αποφάσισαν να ανοίξω την καρδιά μου, ήταν όλοι παρόντες… Νομίζουμε ότι η ζωή μας χρωστάει… αμ δεν μας χρωστάει η ζωή!», είπε.

Oι δύσκολες στιγμές ενώ ο ηθοποιός βρισκόταν στο νοσοκομείο

Στην εκπομπή Κυψέλη βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Τρίτης 15/2 ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους που θέλει να μιλάει για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Δεν είναι καθόλου εύκολο να πηγαίνω σε μια εκπομπή και να μιλάω για την περιπέτεια της υγείας μου. Κάθε φορά που ακούω ότι αποτελώ παράδειγμα επιφορτίζομαι με κάτι που με αγχώνει. Έχω την αρχή να μην απαγορεύω ποτέ σε έναν δημοσιογράφο να μου κάνει μια ερώτηση και όσο και να ζορίζομαι εγώ ή να στεναχωριέμαι γιατί έρχομαι σε επαφή με τις αναμνήσεις εκείνης της περιόδου που δεν είναι καθόλου ευχάριστες, όταν θα μου έρθει έστω ένα μήνυμα στο τέλος της ημέρες λες ότι κάπως αξίζει ο κόπος.

Έχω δει τους διπλανούς μου στους θαλάμους και έχω δει τι ανάγκες έχουν αυτοί οι άνθρωποι ξέρω τι σημαίνει να θες μια παρηγοριά. Κι αν στο πρόσωπό μου βλέπουν την υγεία ή κάποιον που κατάφερε να ξεπεράσει τον σκόπελο, είναι όμορφο. Γιατί και εγώ όταν περνούσα τη διαδικασία του καρκίνου, προσπαθούσα να βρω ανθρώπους και πρότυπα.

Έπαιρνα δύναμη, είναι ωραίο να παίρνεις δύναμη από άλλους ανθρώπους. Είμαστε σε μια περίοδο εξωστρέφειας, πρέπει να μοιραζόμαστε τα πράγματα. Δεν είμαστε άτρωτοι, βαλλόμαστε από τους ίδιους κινδύνους» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.