Μέσα σε μια λιμουζίνα όλο χλιδή - Το νέο βίντεο της Ιωάννα Τούνη από το Ντουμπάι

«Τους παρακαλάμε να μας πάρουν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μέσα σε μια λιμουζίνα όλο χλιδή - Το νέο βίντεο της Ιωάννα Τούνη από το Ντουμπάι

Η Ιωάννα Τούνη δε σταματά να προκαλεί ευχάριστα τους θαυμαστές της δημοσιεύοντας υλικό από το ταξίδι στο Ντουμπάι. Η νεαρή infuencer έχει αφήσει μόνο του τον Αλεξάνδρου να παρτάρει ασταμάτητα αλλά και εκείνη δεν πάει πίσω. Η εξόρμηση στο εξωτερικό παρέα με τους φίλους της είναι κάτι που όλοι θα θέλαμε να κάνουμε.

Στα όρια της χλιδής κινείται η Τούνη με την τελευταία ανάρτηση της στο Instagram να κάνει χαμό. Μέσα σε μια λιμουζίνα βρέθηκε με σκοπό να ζήσει την εμπειρία αλλά φυσικά και για να βγάλει την επόμενη φωτογραφία για το feed της.

Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη

«Πριν προλάβετε να πείτε οτιδήποτε, δεν κυκλοφορούμε στο Ντουμπάι με λιμουζίνα, με ταξί κυκλοφορούμε κι εκεί στριμωχνόμαστε 5 άτομα που είναι παράνομο, αλλά τους παρακαλάμε να μας πάρουν όλους μαζί. Βάλαμε κάτω όλα τα χρήματά μας και νοικιάσαμε για μία ώρα τη λιμουζίνα για να δούμε την εμπειρία και να βγάλουμε φωτογραφίες».

,

Η πολυσυζητημένη φωτογραφία από το ταξίδι της Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη αναμφίβολα είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς είναι μια από τις πιο γνωστές Ελληνίδες influencer. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μαζί με την αγαπημένη της παρέα βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο Ντουμπάι που όπως αποκάλυψε και η ίδια το είχαν κανονίσει εδώ και αρκετό καιρό.

Η νυχτερινή ζωή στο Ντουμπάι είναι το κάτι άλλο και φυσικά η Ιωάννα το έζησε από πρώτο χέρι. Με την παρέα της βρέθηκε μάλιστα σε ελληνικό γλέντι όπου διασκέδασε με την ψυχή της. Μάλιστα, όπως φαίνεται είναι ο αγαπημένος της προορισμός καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε εκεί μιας και πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει τα έξοδά της από το ταξίδι της.

Η ίδια δημοσίευσε αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι της στο Ντουμπάι ωστόσο μια ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους "κέντρισε" τις εντυπώσεις καθώς συγκέντρωσε πάνω από 100 χιλιάδες likes καθώς πόζαρε μέσα σε πισίνα πολυτελούς καταλύματος για να ευχηθεί «καλό μήνα» σε όλους.