«Είμαστε μαζί...» - Η Μαρίνα Πατούλη "έσπασε" τη σιωπή της για τη σχέση της με τον Χολέβα

Η Τσιμτσιλή συνέχισε τις αποκαλύψεις! "Είναι ερωτευμένη"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είμαστε μαζί...» - Η Μαρίνα Πατούλη

Οι κάμερες τσάκωσαν την Μαρίνα Πατούλη σε δημόσια έξοδο της μετά το ταξίδι της στο Παρίσι με τον Βλάση Χολέβα και τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι μετά το χωρισμό της πρώτης με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Πατούλη που "έσκασε" σαν βόμβα στην ελληνική showbiz. Τις δηλώσεις της πρόβαλλε η εκπομπή Happy Day το πρωί της Πέμπτης 3/3.

Η αγαπημένη Μαρίνα λοιπόν, μίλησε για τις σχέσεις που διατηρεί με τον συνεργάτη της και σχεδιαστή μόδας. Οι δυο τους μπορεί να έχουν έρθει πολύ κοντά, ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιώσει αν είναι τελικά ζευγάρι.

Οι δηλώσεις της Πατούλη για τον Χολέβα

«Μετά από μια πολύ δύσκολη και σκληρή περίοδο, που μοιραστήκαμε όλοι μαζί, ξεκινάω μια νέα πορεία με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι καταξιωμένος στον χώρο του» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

«Ο Βλάσσης Χολέβας μού δίνει έμπνευση και θεωρώ ότι και γω του δίνω για να κάνουμε πολύ δημιουργικά πράγματα, να είμαστε μαζί, να δημιουργήσουμε, να προσφέρουμε και όλα τα άλλα θα φανούν στην πορεία», συνέχισε.

Στη συνέχεια, μετά την προβολή του βίντεο, το λόγο πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία έκανε αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική ζωή της Προέδρου της Unesco.

«Πάντως δεν αρνήθηκε ότι είναι σε σχέση με τον Βλάση Χολέβα», είπε και συνέχισε «Δυνάμωσε, παιδί μου, εδώ η γυναίκα είναι ερωτευμένη, φαίνεται…»

Ο Βλάσης Χολέβας πριν την Μαρίνα Πατούλη υπήρξε παντρεμένος

Συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής έζησε έναν όμορφο έρωτα με την Άννα Βελοσόφσκι, με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Μια κόρη η οποία μένει μετά το διαζύγιο των γονιών της στην Γερμανία με την μαμά της.

«Έχουμε χωρίσει, αλλά είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι και καλά μαζί με μία υπέροχη επικοινωνία», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη του. «Το μεγαλύτερο βάρος το έχει η Άννα γιατί είναι μαζί στη Γερμανία. Δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο πολύ, κάθε φορά που τη βλέπω σφίγγεται η καρδιά μου. Από πλευράς σχολείων και περιβάλλοντος είναι καλύτερα (στη Γερμανία), αλλά δεν παύει να είναι μακριά ο μπαμπάς του», είχε εξομολογηθεί.

Βλάσης Χολέβας πρώην σύζυγος