Προκόπης Αγαθοκλέους: «Φοβήθηκε ότι θα...»! Η αποκάλυψη του για την σύζυγό του

Όσα εκμυστηρεύτηκε ο ηθοποιός της σειράς Άγιος Παΐσιος

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Προκόπης Αγαθοκλέους: «Φοβήθηκε ότι θα...»! Η αποκάλυψη του για την σύζυγό του

Ο πρωταγωνιστής της καθηλωτικής σειράς «Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό», Προκόπης Αγαθοκλέους μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» μιλώντας για το ρόλο του στην τεράστια υπερπαραγωγή που φιλοξενεί στους δέκτες του το κανάλι.

Η σειρά σημειώνει ρεκόρ στους τηλεοπτικούς δέκτες, με το κοινό να παραληρεί μετά από την προβολή κάθε επεισοδίου. Και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποθεώνουν κάθε φορά τις ερμηνείες των ηθοποιών, κάνοντας λόγο για μία παραγωγή φαινόμενο που χρόνια είχαμε να δούμε όμοια της.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς αντέδρασε η γυναίκα του όταν της είπα πως δέχθηκε πρόταση για το ρόλο του Αγίου Παϊσίου.

Η αντίδραση της συζύγου του Προκόπη Αγαθοκλέους όταν είπε το ναι στον Παΐσιο

«Όταν ήρθε η πρόταση για τη σειρά, η Μαρίνα ήταν “οτι γίνεται τώρα;”. Φοβήθηκε γιατί με ξέρει κιόλας, γνωρίζει ότι ένα κομμάτι του εαυτού μου δίνεται πολύ γενναιόδωρα στον ρόλο που πρόκειται να εξερευνήσω. Μπορεί να φοβήθηκε μην πάω σε μοναστήρι.»

Το Twitter υποκλίθηκε στον Γέροντα Αρσένιο

Το βράδυ της Πέμπτης 24 Φεβρουαρίου, άλλο ένα επεισόδιο της σειράς «Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό» και συγκεκριμένα το τρίτο, προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του Mega με τους τηλεθεατές να μην μπορούν να κρύψουν την συγκίνηση τους, ειδικά στο Twitter.

H σειρά με τις διθυραμβικές της ερμηνείες και τους καθηλωτικούς στους ρόλους των ηθοποιών, έχει καταφέρει να κατακτήσει την καρδιά και τα συναισθήματα του κοινού, το οποίο την έχει κατατάξει πολύ ψηλά στα νούμερα τηλεθέασης, ήδη από το πρώτο επεισόδιο. Αν κλάψατε ή χρειαζόσασταν ένα χαρτομάντηλο κοντά σας στα πρώτα δύο επεισόδια αναρωτιόμαστε τι κάνατε εχθές, μιας παρακολουθήσαμε την κοίμηση του Γέροντα Αρσενίου στο νοσοκομείο της πόλης στις 10 Νοεμβρίου του 1924.

Όπως ήταν αναμενόμενο το γεγονός αυτό συγκλονίζει όλη την κοινότητα, γιατί ο Γέροντας Αρσένιος ήταν ο πνευματικός τους πατέρας, ο γιατρός, ο δάσκαλος τους. Ήταν ο άνθρωπος που πραγματικά διατήρησε την ελληνική και τη χριστιανική ψυχή στα χωριά της περιοχής των Φαράσων και ουσιαστικά ήταν η κεφαλή της κοινότητας, ο άνθρωπος που τους εμψύχωνε και τους έδινε δύναμη μετά τον ξεριζωμό τους. Τι θα γίνει άραγε μετά;

Την σκηνή αυτή δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη οι χρήστες του twitter οι οποίοι συγκλονίστηκαν με την «κοίμηση» του Γέροντα Αρσένιου.

Η κοίμηση του Γέροντα ΑρσένιουΗ συγκινητική σκηνή του Γέροντα ΑρσένιουΟ Γέροντας Αρσένιος στο νοσοκομείο